Jak powstaje piwo ATAK CHMIELU? - Fabryki w Polsce
W 2011 roku w Polsce wybuchła prawdziwa piwna rewolucja. Na rynku pojawiło się sporo browarów rzemieślniczych, które zaproponowały piwa, do tej pory w Polsce niedostępne.
SynGromu z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 161
W 2011 roku w Polsce wybuchła prawdziwa piwna rewolucja. Na rynku pojawiło się sporo browarów rzemieślniczych, które zaproponowały piwa, do tej pory w Polsce niedostępne.
SynGromu z
Komentarze (161)
najlepsze
dokładnie kropka w kropkę moje myśli kiedy pierwszy raz spróbowałem Ataku Chmielu. To były czasy gdy dla mnie "lepszymi" piwami to był Kasztelan albo Perła Export xD i jak ktoś taki wtedy spróbował Ataku to było dosłownie "wow, nie miałem pojęcia że piwo może tak smakować"
Pamiętam, że ciężko mi się je piło przez to jakie było gorzkie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale się nie zraziłem i próbowałem innych i byłem pod wrażeniem, że piwo może tak ładnie pachnieć różnymi owocami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz? Teraz to Atak wydaje mi się bardziej słodki niż gorzki xD
#!$%@?ą mnie już tacy piwosze-neofici, co to #!$%@? całe życie walili harnasie za 1,99 i inne tatry, a teraz nagle koneserzy piw kraftowych.
Pół biedy, jak ustawiasz się na piwo w plenerze. Teraz każdy monopolowy musi mieć w lodówkach jakieś ciachany palone, kormorany niskosłodzone i inne żywe bezglutenowe, nabierze sobie taki 6 różnych do siatki i zadowolony nie truje dupy. Ale nie daj boże
@Mr_Hand_of_Fate: Dobrze, że przypomniałeś, zakupię dzisiaj jeno :) Tak jak piszesz - od czasu do czasu można w ciemno kupić. Ale nie za często bo pite kilka dni pod rząd zaczyna męczyć ;)
@EricCartman69: Błagam. Skąd ta opinia, że Perła to jakieś lepsze piwo? To takie same szczyny koncernowe jak cała reszta...