Wyrób seropodobny i limanda zółtopłetwa. Tak oszukują restauratorzy nad morzem
Kreatywność restauratorów, którzy chcą zaoszczędzić nie zna granic. Kontrole przeprowadzone w nadmorskich miejscowościach wykazały nieprawidłowości w aż 91 proc. lokali gastronomicznych
xandra z- #
- #
- #
- #
- 160
Komentarze (160)
najlepsze
Ja zawsze powtarzam - oszukujesz w podatkach, oszukujesz finansowo - kara ma być bolesna ale ma pozwolić ci dalej istnieć na rynku i się rozwijać. Nawet lepiej z niej zrezygnować niż zniszczyć biznes (chyba że powtarza oszustwa i przegina)
Kłamiesz na produktach i TRUJESZ ludzi - bankructwo i więzienie, na to nie powinno być żadnego
No ale dla wielu to jest niesamowity
Nadmorskie Żydostwo
Zrobić to tak by otrzymanie wysokich notowań po kontroli było czymś wyróżniającym czym mogliby się sami chwalić.
PS są różne strony internetowe na których oceniane są lokale gastronomiczne, póki nie zmieni się świadomość ludzi to zawsze będzie podobnie.
¯_(ツ)_/¯