Wyrób seropodobny i limanda zółtopłetwa. Tak oszukują restauratorzy nad morzem
Kreatywność restauratorów, którzy chcą zaoszczędzić nie zna granic. Kontrole przeprowadzone w nadmorskich miejscowościach wykazały nieprawidłowości w aż 91 proc. lokali gastronomicznych
xandra z- #
- #
- #
- #
- 160
Komentarze (160)
najlepsze
Od tamtej pory omijam takie budy z jedzeniem z daleka jak się tylko da.
Jedzenie bylo obrzydliwe. Losos jedynie mial posmak lososia. Reszta to jakis tluszcz z tluszczem.
Paragonu zero, ale rachunek tak.
znajoma na studiach sobie dorabiała jako barmanka, to miała przykazanie od właścicielki nie nabijać na kasę. Nabijała tylko wtedy jak ktoś chciał kawę, herbatę itp w godzinach do 18, później już nie :D w przeciągu całej kariery dostała 1 raz 500zł mandat, na który od razu dała jej właścicielka, bo taka była umowa.
Ale tak, dojebmy się najlepiej do
Jak paliwo badaja to podaja stacje, ktore maja paliwo slabszej jakosci.
W gastronomi jak widze oplacasz haracz pod postacia mandatu i jedziesz dalej?
Mamy setki urzedow, miliony kontrolerow, ale nic z tego nie wynika. A to proste jak but.
Komentarz usunięty przez moderatora