UOKiK przestrzega przed jedzeniem na dworcach i na stacjach benzynowych
Przeterminowane produkty, tanie zamienniki, niedoważone porcje i złe warunki sanitarne przechowywania żywności – aż do 87 proc. barów i restauracji na dworcach i stacjach benzynowych UOKiK miał zastrzeżenia.
MoneyPL z- #
- #
- #
- #
- #
- 208
Komentarze (208)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakby siętak głębiej zastanowić to niedoszacowana porcja gówno mięsa źle przechowywanego i podawanego brudnymi łapskami jest... korzystna dla konsumenta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Marcinowy: moja siostra nigdy nie złamała nogi = wniosek, kobiety nie łamią nóg
Była taka przydworcowa knajpa(wg obecnej nomenklaturu foodtruck- wg dawnej - buda z zarciem), gdzie poza 4 kotletami i bułką przypominającą bochen chleba dodawali tyle warzyw, sosu i smażonej cebuli, że na trasę dookoła Polski by się człek obiadl na zapas.
koło 10 szekli.
Po przebudowie szlag wszystko trafił i se można iść do sieciowki.
Dla niektórych standaryzowane jadło z fastfooda to zaleta- ot, bedac chwilę