A u nas śmieje się z grillowania miastowy plebs który nie ma jak czerpać z tego przyjemności. Gdzie będzie z grillem węglem pod pachą jechał zbiorkomem za miasto. Lepiej wyśmiać.
Przygotowanie takiego miesa to wiele godzin pracy.
@Kargaroth: to zależy od metody. Pieczone w Dutch Oven przez 10 godzin i zalane winem wymagają mało pracy, znacznie więcej wymagają wędzone jeżeli używa się naturalnego opału a nie gazu.
@lars33: no nie jak 90zl, widzisz ze średnią w pl jest większa niż w USA (porównując 1do1) więc jest to drożej niż 90, jakieś 120... Uważam że bez napojów to nie jest tanio, cena jak w dobrej knajpie z obsługą kelnerska a nie samoobsluga.
Nie no, może i wygląda ładnie, ale... Nie przełknąłbym. Nie wiem dlaczego ale na samą myśl, że miałbym takie mięso ugryźć robi mi się nie dobrze. Nie, nie jestem wegetarianinem, po prostu widząc takie mięso wiem, że bym go nie ugryzł :x Mam jakąś taką blokadę w głowie, nie wiem - po pijaku też nie idzie się odblokować więc cóż. Cienką kiełbasę czy jakieś szynki spoko, ale takiego czerwonego mięsa nie ruszę...
@LrPrl: Mam to samo ale wobec każdego mięsa, które nie jest czyste, miękkie i chude. Pogorszyło mi się znacznie bo kiedyś jadłem kiełbasy, a teraz jak widzę tą papkę to też mi się blokada załącza.
Jedyne co jem to szynki, schaby i kiełbasy pełne mięsa bez żadnych białych tłustych wstawek. Nie mogę zdzierżyć tłustego ani tej takiej galarety. Tak samo jak mięso jest twarde i się ciągnie to obrzydza mnie odrazu.
Komentarze (138)
najlepsze
A żeby Twoje dzieci tramwaj pchały bo przez Ciebie muszę teraz iść do sklepu (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Niestety bida-żeberka i nie takie zajefajne jak na filmie, ale z frytkami i piwskiem będzie mniam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SigmundFreud
@excavtio to jest xxl ( ͡º ͜ʖ͡º)
@nemesis238: Ale ty musisz mieć straszne kompleksy...
Przygotowanie takiego miesa to wiele godzin pracy.
@Kargaroth: to zależy od metody. Pieczone w Dutch Oven przez 10 godzin i zalane winem wymagają mało pracy, znacznie więcej wymagają wędzone jeżeli używa się naturalnego opału a nie gazu.
#hoc
Płacą jej pewnie odpowiednio to tak robi.
Mam jakąś taką blokadę w głowie, nie wiem - po pijaku też nie idzie się odblokować więc cóż. Cienką kiełbasę czy jakieś szynki spoko, ale takiego czerwonego mięsa nie ruszę...
Pogorszyło mi się znacznie bo kiedyś jadłem kiełbasy, a teraz jak widzę tą papkę to też mi się blokada załącza.
Jedyne co jem to szynki, schaby i kiełbasy pełne mięsa bez żadnych białych tłustych wstawek. Nie mogę zdzierżyć tłustego ani tej takiej galarety. Tak samo jak mięso jest twarde i się ciągnie to obrzydza mnie odrazu.
Macie menu.
Dla nich to przeciętne ceny, dla europejczyków tak nawet spoko, dla polaków drogo.