Jak przeżyć w restauracji. Tajemnice kelnerów.
„Ucz się, bo inaczej będziesz nosił talerze” Zawód kelnera, kiedyś cieszący się estymą, przez lata był marginalizowany. Znawcy gastronomii twierdzą, że winą należy obarczyć „PRL-owski zimny wychów”, a więc czasy, kiedy nikomu nie podawano jedzenia, ale rzucano je na stół.
MarkZark z- #
- #
- #
- #
- 25
- Odpowiedz
Komentarze (25)
najlepsze
To o czym piszesz totalnie przeczy temu za co zostawiany
Komentarz usunięty przez moderatora
Szczególnie #madka jak wywala cyca do karmienia #bombelek jak delektuje swe podniebienie wyborną potrawą - zupką konwersując kulturalnie z towarzyszem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze, że nie poszedłem w kelnerstwo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)