Mąkę zalewa się wrzątkiem, a następnie owija folią, by odpoczęło. Być może w niektórych przypadkach pokazanych na filmie ze znaleziska jest też dodatek mąki ryżowej, dzięki czemu ciasto jest bardziej elastyczne.
@Szarobury_drut_kolczasty: Ooooo Ty łapserdaku, mógłbyś chociaż podzielić się informacją, że to #mobilevikings podesłało Ci dzisiaj taką ciekawostkę. No chyba, że sam na nią trafiłeś, to gratulujemy gustu ( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarze (47)
najlepsze
Już godzinę tak żre żre i żre...
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mąkę zalewa się wrzątkiem, a następnie owija folią, by odpoczęło. Być może w niektórych przypadkach pokazanych na filmie ze znaleziska jest też dodatek mąki ryżowej, dzięki czemu ciasto jest bardziej elastyczne.
Ale żeby nie było, kontent macie dobry i polecam, Magda Gessler
Tak coś czułem