Kurczak lepszy niż w KFC. Jak zrobić taką panierkę? PRZEPIS
Sieć założona przez generała Sandersa pilnie strzeże swoich receptur, jednak metody panierowania nie udało się utrzymać w tajemnicy
Kulinarna_Polska z- #
- #
- #
- #
- #
- 176
Sieć założona przez generała Sandersa pilnie strzeże swoich receptur, jednak metody panierowania nie udało się utrzymać w tajemnicy
Kulinarna_Polska z
Komentarze (176)
najlepsze
https://pl.wikipedia.org/wiki/Punkt_dymienia
WODA I MĄKA #!$%@?. NIC WIECEJ. A przyprawy ogarnie jakie są to średnio utalentowany kucharz. Ja #!$%@?. Tam nie ma żadnych tajemnic.
Do miesa hot & spicy idzie przyprawa pikantna w workach (glownie chilli, dostać tym po oczach z wodą to jak zarobić gazem) a do łagodnego idzie przyprawiona mąka (przyprawa do kentucky to glownie
2. Dodatkowo niedawno ujawniono recepturę z notki jakiegoś krewniaka Sandersa i kluczem do smaku jest biały pieprz, w necie jest cała lista.
3. Ten artykuł to stolec na biegunach.
kurczak, smalec, sól
Reszta mięsa jest robiona w komorach otwartych
Widzę że dorabiało się w kfcu? xD