Rozmawiamy z właścicielem smażalni."Największe wały odchodzą na rybie w cieście"
Nadmorska gastronomia działa tylko przez 3 miesiące w roku. Musi zarabiać. – Największe wały odchodzą na rybie w cieście – mówi właściciel smażalni.
Cziken1986 z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 194
Komentarze (194)
najlepsze
@Wezmyr: co kto lubi...
W tamtym roku byłem pierwszy raz nad morzem od 9 lat no i skusiłem się na taką smażalnię, bo jak to nie zjeść ryby nad morzem. Takiego gówna nigdy nie jadałem w życiu. Cały pobyt potem unikałem smażalni i szukałem tylko restauracji gdzie serwują normalne posiłki.
Nie polecam :) az na 10 lat na 4 dni można było pojechać, następny
https://goo.gl/maps/UpnDKjwQ2Tp
https://pl.tripadvisor.com/Restaurants-g2429848-Chalupy_Pomerania_Province_Northern_Poland.html
I nie wiem o czym mówisz, skoro wrzuciłem teraz szybkie zapytanie do bookingu i bez problemu w Giżycku można znaleźć nocleg w wysokim standardzie 2 stowki za pokój za dobę.
Ja #!$%@?. Przecież to od razu widać, że kondominium rządzi niemiecka agentura. Musieli też opanować wojsko skoro jeszcze nie było zamachu stanu. Top kek
Zatem nie dziwota, że nad morzem januszerka...