Człowiek, który od 57 lat piecze słodkie bułki.
Pan Zdzisław Pańszczyk z Kielc prowadzi małą, kameralną, ale przesłodką cukiernię. Przepis i sposób wytwarzania "Dziadkowych" drożdżówek jest ściśle strzeżony.
Grzegorz_z_Ciechanowa z- #
- #
- #
- #
- #
- 156
Pan Zdzisław Pańszczyk z Kielc prowadzi małą, kameralną, ale przesłodką cukiernię. Przepis i sposób wytwarzania "Dziadkowych" drożdżówek jest ściśle strzeżony.
Grzegorz_z_Ciechanowa z
Komentarze (156)
najlepsze
gdy jeszcze byłem w gimnazjonie, nie raz nie dwa po lekcjach lub na przerwie kupowaliśmy u niego. nigdzie nie jadłem tak dobrych pączków jak u dziadunia. gościu jest czarodziejem
Komentarz usunięty przez moderatora