Człowiek, który od 57 lat piecze słodkie bułki.
Pan Zdzisław Pańszczyk z Kielc prowadzi małą, kameralną, ale przesłodką cukiernię. Przepis i sposób wytwarzania "Dziadkowych" drożdżówek jest ściśle strzeżony.
Grzegorz_z_Ciechanowa z- #
- #
- #
- #
- #
- 156
Pan Zdzisław Pańszczyk z Kielc prowadzi małą, kameralną, ale przesłodką cukiernię. Przepis i sposób wytwarzania "Dziadkowych" drożdżówek jest ściśle strzeżony.
Grzegorz_z_Ciechanowa z
Komentarze (156)
najlepsze
A rurkowcy żrą "nietknięte":
Takie podejście to ja lubię bo i właściciel ma zarobek i klient nie jest stratny - szkoda że coraz mniej w Polsce takich niewielkich zakładów z tradycjami, wszędzie aby Janusze Biznesu polujące na jak największy zysk...
Czestujcie sie Mirasy, ręczna robota ( ͡º ͜ʖ͡º)
I pomyśleć, że kiedyś w byle Społemie takie były.