Pomidory o smaku owoców będą chroniły przed zawałem. Polski wynalazek!
Efekt pracy profesora Piotra Chomczyńskiego, czyli sok na bazie pomidorów, ale o owocowym smaku, latem pojawi się w sklepach. Likopen, czyli przeciwutleniacz, nadający kolor pomidorowi, ma szczególną moc leczniczą. Lekarze nie od dzisiaj wiedzą, że obniża ryzyko chorób serca, np. zawału, a przede wszystkim przeciwdziała chorobom nowotworowym.
skrzys z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 37
Komentarze (37)
najlepsze
i żadne mi tam owoce nie bedą obniżać wartości pomidorowych!
chociaż znam wielu, którym smakuje...
ale jak komuś sok nie smakuje,
to niech je pomidorki - teraz już można przez cały rok!!!
i żadne mi tam pomidory nie będą psuć smaku mojego pysia!
abhud
czlapka
Thon
murarz13
Hall0R
Nilion
daemonka
bignap
Spoooxy
Quavitor
Mamut
barTTuss
vasqeth
labeo77
Avexil
mydave04
Zic84
Gospodzin
Kaczypawlak
Robaczek15
Komentarz usunięty przez moderatora
Zazdroszczę tym, co sami mogą hodować - smak bez porównania...
Jakby produkcja polegała jedynie na dorzuceniu sztucznych aromatów to od dawna by coś takiego sprzedawali.