AMA - instruktor McDonald's
Odpowiadał będę niestety z przerwami, więc bardzo proszę o wyrozumiałość, ale żadnego pytania nie zostawię przemilczanego!
Kolocz z- #
- #
- #
- #
- 855
Odpowiadał będę niestety z przerwami, więc bardzo proszę o wyrozumiałość, ale żadnego pytania nie zostawię przemilczanego!
Kolocz z
Komentarze (713)
najlepsze
CZy łatwo napaść na Maca?
JEśli tak to o której godzinie?
Jakie macie procedury w przypadku napadu?
Gdzie zazwyczaj przechowujecie gotówkę?
O której wywożony jest hajs?
2. studiuję i mak jest dla mnie źródłem utrzymania w obcym mieście
3. no raczej!
4. kfc, starbucks (z którymi miałem przygody) nie oferują żadnej stabilności co do zatrudnienia, a tutaj jednak mam umowę o pracę i wypłatę zawsze na czas
Dla formalności zadam pytania: Czy klienta na drive'ie słychać we wszystkich słuchawkach, czy tylko u jednej osoby?
2. Witamy w McDonald - kolejny standard, jak ten się podoba? Czy kierownictwo zdaje sobie sprawę, że klient wie gdzie się znajduje? Sorki, ale czasem na to odpowiadam "Witam z fiata Punto".
Chociaż raz na dzień musi przyjść ktoś i poprosić o twistera
2. Jakie zadania ma instruktor i czy zaczynałeś od stania na kasie?
3. Co wg Ciebie warto byłoby zmienić w procedurach obsługi głodnego klienta?
4. Czy frytki faktycznie często pływają w starym oleju?
2. Szkolę nowozatrudnionych Janów plus to ja jestem odpowiedzialny za to czy wszystko na kuchnii działa jak należy. Zaczynałem konkretnie od BOPa czyli tej strony na której "przyrządza się" kurczaki, a potem stopniowo inne stanowiska
3. Na pewno ukrócić politykę podbijania rachunków - GOŚĆ chce to co chce i bez
Skąd pomysł na takie coś? Bo wg mnie strasznie spowalnia obsługę.
Kiedyś jak zamawiałem czesburgera, frytki i kawę to dostawałem od razu. Teraz zdarza mi się, że i po parę minut czekam.
Były jakieś badania, co do średniej realizacji zamówienia w nowym systemie, czy narzuciły to "szychy" ze stanów i