Już dawno myślałem, żeby sobie zrobić chaczapuri, ale kwestia sera jest problematyczna, zwłaszcza, gdy nie miałem do czynienia nigdy z oryginalnym i trudno byłoby na czuja podrabiać go mieszanką innym. Nie mniej, wykop.
@MaryMagdalene: stąd właśnie u mnie się wziął cyrk z codziennym przypominaniem bratu, kiedy był w Abchazji, żeby na pewno nie zapomniał przywieźć sera- do tej pory jadłam gotowce, samego sera nie próbowałam wcześniej. Za jakiś czas przetestuję tę wersję, którą przeczytałam na polskich blogach- połowa mozarelli, 1/4 bryndzy i 1/4 fety. Zobaczymy czy to w ogóle będzie podchodziło pod właściwy smak.
@Emkacf: Było całe ciało w dzieciństwie, ale tylko w zgięciach do krwi. Teraz tylko sucha skóra. Stres, alergeny? Używasz emolientów- do kąpieli, do mycia, do smarowania?
@misiafaraona: i takie też jest :) Wczoraj bratowała potwierdziła, że jak z domu :) Muszę teraz przetestować wersję z tą mieszaną opcją nadzieniową pojawiającą się na polskich blogach. Może się spisze.
Komentarze (35)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Wykopie ale bez takich błędów w przyszłości !