Gesslerowa się podobno łapała czego mogła by nie doszło do konfrontacji z nim. W sumie czego się spodziewać od autora i znawcy i mega kucharza który stworzył takie programy jak piekielna kuchnia która jest wykupiona na licencji zapewne do jej programu kuchenne rewolucje. Jak tu skonfrontować fachowca z celebrytą "tvn", która według opinii wielu nie potrafi zadbać o swoje własne restauracje. Chciałabym zobaczyć jak Gordon miażdży ją już na samym smażeniu jajecznicy.
Nie oglądam tego programu, widziałem jedynie fragmenty ale patrząc tak z boku, to dobrze że ktoś mu się w końcu postawił. Mówi o jakimś szacunku podczas gdy sam wyzywa uczestników od idiotów i potrafi tylko drzeć mordę. Jeśli jest inaczej to proszę, niech mnie ktoś poprawi. I ciekaw jestem tylko czy te "show" które tu widzieliśmy może mieć wpływ na przebieg dalszej kariery tego młodego kucharza.
po 1 to patrzac na reakcje tych ludzi mam ewidentne wrazenie ze to ustawka. Bardzo dziwny montaz. W ujeciach tego mlodego z bokow nie stoi nikt mimo ze stoja w szeregu. W tego typu programach taka agresja jest na porzadku dziennym bo to towar ktory sie sprzedaje.
po 2 chocby nie wiem jaki gordon i jaki ramzej mi zadawal jakies pytanie to w momencie kiedy zaczalby mnie obrazac bylby z nim koniec
@muchabzz: Zdecydowanie mamy odmienny sposob postrzegania... Nie robie z siebie specjalisty, poza tym to Ty wyciagasz wnioski, ze ja zajmuje sie jakimis szkoleniami interpersonalnymi czy innym "kolczingiem" ;) Nic bardzie mylnego. Ale to nie ma znaczenia. Nikt nie mowi o robieniu z kogokolwiek szmaty a o specyficznych zachowaniach. I to, ze szef (wciaz mowa o kuchni) czasem nawtyka to nie dlatego, ze to chec zeszmacenia Cie ale taki rodzaj relacji.
@empeash: kariera jest kariera. niezaleznie od tego czy w kuchni czy w jakiejs innej firmie. zasady sa takie same. A na zlosc im nie robilem. po prostu wyszedlem z zalozenia ze ja swoja prace bede wykonywac bo podpisalem umowe i jestem uczciwy. natomiast to ze oni nie sa jest ich problemem.
w pozniejszych latach szefowie (dwoch ich jest do dzis) traktowali mnie inaczej co bylo ewidentnie czuc. Z nalezytym dystansem
Takie programy robią pranie mózgu - pracowników traktują jak szmaty i tyle ... to jest chore poprostu i w ten sposób robią szoł szokujący publiczność . Programy dla głupich ludków ...którzy dają się manipulować. Jak ktoś chce się nauczyć gotować to idzie do szkoły gastronomicznej a nie do żadnego Ramseya czy Geslera. On tylko nauczy ich tego jak zapierniczać w krzykach i nic więcej :D
Zwłaszcza, ze zajmuje sie szkoleniami i handlem...
@empeash: to o niczym nie swiadczy. mozesz byc zlym handlowcem i zlym szkoleniowcem a jednoczesnie wyglaszac tutaj poglady ktore sa tak samo zle jak twoje umiejetnosci.
pracowalem pod roznymi szefami i w roznych klimatach ale nie zgodze sie na stwierdzenie ze agresja na wszelkich mozliwych poziomiach powoduje ze pracujesz lepiej i robisz potem kariere.
@89neo: zobaczył że gówno umie i jak każdy frajer chciał się wybronić, ośmieszył się na kilka pokoleń w przód. pewno za dużo było, mamo daj a mama dawała.
Komentarze (30)
najlepsze
po 2 chocby nie wiem jaki gordon i jaki ramzej mi zadawal jakies pytanie to w momencie kiedy zaczalby mnie obrazac bylby z nim koniec
w pozniejszych latach szefowie (dwoch ich jest do dzis) traktowali mnie inaczej co bylo ewidentnie czuc. Z nalezytym dystansem
Komentarz usunięty przez moderatora
@empeash: to o niczym nie swiadczy. mozesz byc zlym handlowcem i zlym szkoleniowcem a jednoczesnie wyglaszac tutaj poglady ktore sa tak samo zle jak twoje umiejetnosci.
pracowalem pod roznymi szefami i w roznych klimatach ale nie zgodze sie na stwierdzenie ze agresja na wszelkich mozliwych poziomiach powoduje ze pracujesz lepiej i robisz potem kariere.