Dlaczego p--o z koncernów jest tak podłe?
"(...) Pomyślałem więc, że nie będę się bawił w jakieś durne, na siłę robione zestawienia, tylko pokażę w poszczególnych obszarach kto odpowiada za to, że p--o koncernowe smakuje, jak smakuje, a raczej dlaczego nie smakuje. Kto za tym wszystkim stoi?"
Pivero z- #
- #
- #
- #
- 335
Komentarze (335)
najlepsze
każdy smakosz/znawca/ekspert i inny @$$@ p--o pije najlepsze, ważone w kadziach z XV w z najlepszych produktów, ale wp!!#%%%a codziennie najbardziej podły pszenny chleb robiony na drożdżach z utrwalaczami
a powinien wypiekać w domu swój chleb tradycyjnym sposobem, wędzić szynki i rozpalać ognisko od błyskawic, bo przecież zapalniczka ma w sobie toksyczny gaz a zapałki siarkę
j@#$ni hipokryci
Pierwszy zamowil, Zywca.
Drugi zamowil, Tyskie.
A trzeci: Poprosze herbatę skoro wy chłopaki piwa nie pijecie.
a mi i tak nie smakuje
Wykopowicze jarają się Ciechanem, bo stał się takim synonimem dobrego piwa. A wcale jakiś wybitny nie jest (aczkolwiek cały czas eksperymentują, jak z Ciechanem Marcowym). Tak jak ogarnia mnie śmiech, jak ktoś rozmawia o piwach, wymienia Żubra, Warkę, Tyskie, Żywca jako siki, a za chwilę doda, że naprawdę dobry jest "Niepasteryzowany" Kasztelan :D
Polecam spróbować piwa z browaru Pinta, czy Ale Browar. To są majstersztyki piwne.
Naprawdę
Odpowiedz jest prosta, bo moge pozwolic sobie na 300 gramow sera a nie na 60 ktore mi na dlugo nie wystarczy i sie nie najem. Oczywiscie fajnie sprobowac sobie raz na jakis czas czegos drozszego.
PS. Lepiej być najedzonym czymś słabszej jakości, niż głodnym jedząc zajebiście dobre jedzenie.