Program Gessler to manipulacja? Właściciele lokali oskarżają
Hotelarze twierdzą, że rewolucja, jaką restauratorka przeprowadziła w hotelu Corum była telewizyjną manipulacją i nadszarpnęła wizerunek nie tylko tego lokalu, ale i całego Karpacza.
X.....a z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 197
Komentarze (197)
najlepsze
mentalność tych wszystkich pseudowłaścicieli i pseudomanagerów jest mniej więcej taka:
"_Pani Gesslerowa, niech nam Pani zrobi darmową reklamę, ale bez pokazywania syfu w kuchni i tego, że podajemy chemiczne/mrożone/odgrzewane w mikrofali g*wno a nie posiłki. Bo jak to Pani pokaże to strzelimy focha i pójdziemy do gazet z płaczem, że się Pani promuje_"
@miken1200: też tego nie rozumiem.
PS idę zalać Vifona ;-)
pisał o sporcie a nie o naszej kadrze, no weź daj spokój
Mnie. Nie oglądam w tv niczego poza sportem. Życie jest spokojniejsze.
1. Kupujcie świeże produkty, mogą poleżeć dzień max dwa później zróbcie z tego zupę dnia albo gulasz.
2. Kwiaty dużo kwiatów.
3. Okna nie maja być zasłonięte, a na parapetach mają stać kwiaty.
4. Niech w karcie będzie ~ 20 dan a nie 200.
5. Używajcie tylko przypraw Prymat, do sprzątania ręczników foxy a do rachunku dajcie gumę orbit.
6. Do wszystkiego dawajcie
Fakt jest taki. Oglądając kilka odcinków można zauważyć pewną tendencję ( z wyjątkami). Ci ludzie chyba chcą tylko nazwiska Gesslerowej na karcie i darmowej reklamy, a jeśli już chodzi o
W ogóle tam jakieś dziwnie metamorfozy 0.0
Cytat z ostatniego akapitu:
...powiedziała Gazecie Wrocławskiej Marek Łopatka, właścicielka jednej z restauracji.
No oczywiście. Najłatwiej narobić i zamrozić żeby na cały tydzień starczyło. Przycinać na gramaturze itp itd. Ciemny lud to kupi.
Twierdzi, że większość sytuacji pokazanych w programie była wyreżyserowana, a jego kucharze z pewnością nie stosowali przeterminowanych
Nie wiem czemu skojarzyło mi się z "To nie jest toczeń". We łbie się już pierniczy od tej telewizji... tu Gesslerowa.... tam dr House... już prawie zostałem doktorem medycyny, gdy nagle zacząłem przeistaczać się w eksperta kulinarnego.... ehhh
Gesslerowa chce to zmienić, restauratorzy sie burza,
Przy okazji fun fact - po Jeszburgerze była tam pizzeria i pracował w niej ten
Pewnie i nie można (nie mam pojecia o tej branży) ale jak sobię przypomnę "restauratorów" i "kucharzy" trzymających ugotowany makaron w zamrażarce to trochę mi się śmiać chce :)
Nie kumam za co te minusy no ale ok :P Może ludzie lubią tak w domku przyrządzić makaron :)
Kolejny mason zdemaskowany!