Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PucziMMA +10
tl;dr
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
#rap #rapsynoca #lodz
Bierz poprawkę na wszystko, wszystkich, zawsze
To cholernie ważne
Inaczej, możesz mieć tu taką akcję
Zrobisz bit i nie będzie o tym nic we wkładce
Zeus - Tylko to jest prawdziwe (??)
To był o ile dobrze pamiętam gwóźdź do trumny, nie było informacji że drugą część beatu do tego kawałka zrobił Zeus ( na płycie OSTRego - 7). Ogólnie w jakimś wywiadzie Zeus wspominał
@Jakub_Olkiewicz:
@ChybaTak:
@Sajsu:
A sobie słucham teraz i mam w #!$%@? wojenki. Szanuje bardzo ostrego jak i Zeusa ;)
@ChybaTak: A znajdź na teledysku ujęcie gdzie będzie i ZEUS i OSTR :P