Wpis z mikrobloga

Full-time LAMP Developer

Royal Deer Design - firma z Nowego Jorku z przedstawicielstwem w Polsce, zatrudni web developer do stałej, zdalnej współpracy.

Nasze wymagania od kandydatów:

- Dyspozycyjność: 160 godzin pracy w miesiącu oraz stała komunikacja na Skype, Gchat oraz Email w godzinach pracy.

- Chęć rozwoju i stałej współpracy: Szukamy osoby, która chce rozwijać się wraz z naszą firmą. Pracujemy nad projektami dla amerykańskich firm i startupów oraz rozwijamy własne “side-projects”, komercyjne projekty i “open source." Dokumentacje oraz korespondencje emaili w większości są w języku angielskim.

- Rzetelność, dbałość o szczegóły, punktualność: Dbamy o najwyższe standardy.

- Wiedzy, doświadczenia: Projekty nad którymi pracujemy opierają się głównie o systemy Magento, WordPress oraz custom scripts zbudowane na czystym PHP. Czasami zdarza się nam pracować również na innych frameworkach. Prace nad tymi projektami wymagają bardzo dobrej znajomości najnowszych technik CSS i HTML. Dużo kodujemy w JavaScript, PHP, MySQL oraz tworzymy niestandardowe rozwiązania.

Przykład jednego z naszych ostatnich projektów:

http://www.15frames.tv/ - a website for NYC startup, custom LAMP programming, media heavy with optimized AWS instances to handle big traffic, responsive website with AngularJS technology for mobile.

Mile widziane ale niewymagane doświadczenie w pracy z git repository.

Jeżeli myslisz że nasza oferta brzmi jak twoja wymarzona praca, podeślij nam przykłady swoich projektów i napisz nam cos o sobie :)

Wynagrodzenie: $10 - $15 brutto / h (30 - 45 zł netto) + Bonusy

Kontakt: info@royaldeerdesign.com

#programista #praca #php #javascript #webdesign #lamp #freelancer # html #php #mysql #ajax #ofertypracy #damprace #programowanie #webdeweloper
majortree - Full-time LAMP Developer

Royal Deer Design - firma z Nowego Jorku z pr...

źródło: comment_Ls6vRdpsj3SJBWg6eGce2TzKrCIAU8J8.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Chyba lubują się w taniej sile roboczej z europy wschodniej

@fotexxx: Taki model biznesowy. Skoro działa to czemu nie. Dla Ciebie czy dla mnie te stawki są zabawne, ale dla kogoś innego to może być strzał zycia na jakiś czas.
  • Odpowiedz
widać ,że już maja trzech polaków :)

@fotexxx: i tego sie boje w IT, zawsze ale to zawsze znajdzie sie frajerow, najlepiej byc wiec wlasnie takim januszem biznesu i zaoferowac stawki na ktore nawet przewracac koltetow sie nie polasi - i nagle zatrudnic za to polskiego deva - profit

nie wiem ile tak mozna ciagnac ale jak widze mentalnosc krajan to naprawde wydaje mi sie ze takie januszowanie mozna odwalac
  • Odpowiedz
@bazingaxl: może tak być musi. Wiadomo ,że doświadczony dev raczej nie chwyci się takiej roboty. Gdzieś doświadczenie trzeba zdobywać. Po projektach jakie realizują i jakie umieścili w portfolio raczej widać ,że to nie highend i nie potrzebują specjalnych "wymiataczy"
  • Odpowiedz
@fotexxx: niby racja ale wiesz wychodze z zalozenie ze jesli ktos jest devem to nie jest idiota tylko czlowiekiem ogarnietym, mialbym niezlego moralniaka wiedzac ze jestem programista i pracowac za pensje mniejsza niz w macu, szczerze to spac bym nie mogl
  • Odpowiedz
@bazingaxl: obawiam się ,że nie wszyscy mają takie dylematy moralne :D Ja bym się takiej roboty nie chwycił....no chyba ,że byłbym z 15 lat młodszy i będąc na początku swojej drogi deva gdzie jeszcze nie bardzo potrafiłem cenić swoją wiedzę i nie miałem doświadczenia.
  • Odpowiedz
Ja znam ludzi ktorzy sa w tym smym miejscu w ktorym byli 10 lat temu, Joomla, phpbb i im styka.

@msq: pewnie ,że tak. Ktoś to musi tez robić skoro jest zapotrzebowanie :)

Wielu devów czasem zapomina ,że nasza praca to usługa a nie sztuka :) Trzeba czasem robić to za co płacą ...albo pozostać bez pracy i marudzić ,że świat jest zły :D
  • Odpowiedz
Pewnie większość z was jest za wolnym rynkiem, a łapiecie taki bulwers jakby ktoś was zmuszał do podjęcia tej pracy. Do 8k za 160h miesięcznie w webdevie pracując zdalnie - tym bardziej, że z tego co widzę nie jest to oferta dla seniora to taka ujma? Sam bym chętnie się czegoś takiego podjął ale nie mój język ;>
  • Odpowiedz