Aktywne Wpisy

jan_pawulon5 +97
Sylwester udany. Dziewczyna moja zemdlała po dwóch buchach zioła i 4 łykach szapmana na mieście o 12 i była 5 minut nieprzytomna. Tak się obesrałem ze myślałem ze św. piotr już ją wziął do siebie xD.... dobrze ze nic się nie stało
#sylwesterzwykopem
#sylwesterzwykopem

kris006 +342
źródło: 1000009984
Pobierz

Royal Deer Design - firma z Nowego Jorku z przedstawicielstwem w Polsce, zatrudni web developer do stałej, zdalnej współpracy.
Nasze wymagania od kandydatów:
- Dyspozycyjność: 160 godzin pracy w miesiącu oraz stała komunikacja na Skype, Gchat oraz Email w godzinach pracy.
- Chęć rozwoju i stałej współpracy: Szukamy osoby, która chce rozwijać się wraz z naszą firmą. Pracujemy nad projektami dla amerykańskich firm i startupów oraz rozwijamy własne “side-projects”, komercyjne projekty i “open source." Dokumentacje oraz korespondencje emaili w większości są w języku angielskim.
- Rzetelność, dbałość o szczegóły, punktualność: Dbamy o najwyższe standardy.
- Wiedzy, doświadczenia: Projekty nad którymi pracujemy opierają się głównie o systemy Magento, WordPress oraz custom scripts zbudowane na czystym PHP. Czasami zdarza się nam pracować również na innych frameworkach. Prace nad tymi projektami wymagają bardzo dobrej znajomości najnowszych technik CSS i HTML. Dużo kodujemy w JavaScript, PHP, MySQL oraz tworzymy niestandardowe rozwiązania.
Przykład jednego z naszych ostatnich projektów:
http://www.15frames.tv/ - a website for NYC startup, custom LAMP programming, media heavy with optimized AWS instances to handle big traffic, responsive website with AngularJS technology for mobile.
Mile widziane ale niewymagane doświadczenie w pracy z git repository.
Jeżeli myslisz że nasza oferta brzmi jak twoja wymarzona praca, podeślij nam przykłady swoich projektów i napisz nam cos o sobie :)
Wynagrodzenie: $10 - $15 brutto / h (30 - 45 zł netto) + Bonusy
Kontakt: info@royaldeerdesign.com
#programista #praca #php #javascript #webdesign #lamp #freelancer # html #php #mysql #ajax #ofertypracy #damprace #programowanie #webdeweloper
źródło: comment_Ls6vRdpsj3SJBWg6eGce2TzKrCIAU8J8.jpg
Pobierz@majortree: ᶘᵒᴥᵒᶅ
Wynagrodzenie: $10 - $15 brutto / h
@majortree: LOL
źródło: comment_UA7rjG1H5qsSTJVEOqIJaHuhKDnMKF97.jpg
Pobierz@msq: myślałem ,że sie przewidziałem ,ale jednak nie :D
Hamerykańska firma a polskie standardy zarobków....a może i nawet nie :D
$10 - $15 brutto
firma z Nowego Jorku
Jeszcze tego jestem ciekaw:
http://www.royaldeerdesign.com/about-us/
widać ,że już maja trzech polaków :) Chyba lubują się w taniej sile roboczej z europy wschodniej :D
@fotexxx: Taki model biznesowy. Skoro działa to czemu nie. Dla Ciebie czy dla mnie te stawki są zabawne, ale dla kogoś innego to może być strzał zycia na jakiś czas.
Przecież w zasadzie to polska firma a dopisek NY ma chyba tylko nadać więcej egzotyki
@progreso: i cały misterny plan w p---u :D
@fotexxx: No wlasnie mialem pisac ze tam chyba dwojka to nie-Polacy :)
@fotexxx: i tego sie boje w IT, zawsze ale to zawsze znajdzie sie frajerow, najlepiej byc wiec wlasnie takim januszem biznesu i zaoferowac stawki na ktore nawet przewracac koltetow sie nie polasi - i nagle zatrudnic za to polskiego deva - profit
nie wiem ile tak mozna ciagnac ale jak widze mentalnosc krajan to naprawde wydaje mi sie ze takie januszowanie mozna odwalac
@msq: pewnie ,że tak. Ktoś to musi tez robić skoro jest zapotrzebowanie :)
Wielu devów czasem zapomina ,że nasza praca to usługa a nie sztuka :) Trzeba czasem robić to za co płacą ...albo pozostać bez pracy i marudzić ,że świat jest zły :D
@1080p: Oj tam. Pisalem przeciez wyzej, ze...
Taki model biznesowy. Skoro działa to czemu nie