Wpis z mikrobloga

Sylwester udany. Dziewczyna moja zemdlała po dwóch buchach zioła i 4 łykach szapmana na mieście o 12 i była 5 minut nieprzytomna. Tak się obesrałem ze myślałem ze św. piotr już ją wziął do siebie xD.... dobrze ze nic się nie stało
#sylwesterzwykopem
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 212
jednakowoż wysyłam ją na wszystkie możliwe badania po tym co się teraz stało bo to nie jest normalne żeby człowiek się odcinał po takiej dawce olkoholu i trochę mariuchany. Najgorsze uczucie gdzie widzisz swoją lubę nieprzypomną i nie możesz ocucić/obudzić, nie polecam nikomu
  • Odpowiedz
@jan_pawulon5:

2 buchy z lufy zwykłego zielonego po którym nic nikomu nie było

Nikomu, to powiedz różowej jutro że jest nikim ¯\(ツ)/¯

Skoro różowa odleciała na 5 minut
A mówisz, że NIKOMU nic nie było, to oznacza, że uważasz ją za nikogo
MePix - @jan_pawulon5: 
 2 buchy z lufy zwykłego zielonego po którym nic nikomu nie b...

źródło: IMG_1275

Pobierz
  • Odpowiedz
@jan_pawulon5: nie ma to jak się pochwalić jawnym ćpaniem i mieszaniem tego z alkoholem. Musisz być z siebie totalnie dumny. Pochwal się za dnia rodzinie lub ewentualnie zostaw sobie tą opowieść na wielkanoc przy stole z rodzinką. Normalnie miazga mordo! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jan_pawulon5: haha jak c--j, ja nie jaram, bo zjeżdżam po tym w tempie Kubicy w Kanadzie. Zwyczajnie mnie zabiera, choć pić mogę, to karanie mnie zdejmuje.
  • Odpowiedz
No co generalnie mam ci powiedzieć. Albo słaby łeb albo inne problemy, normalny człowiek nie powinien "zejść" po 4 łykach szampana i dwóch buchach jeżeli to nie był jakiś domestos haze
  • Odpowiedz
Badania na przyszłość na wszystko + nie jaranie już zielska.
@MePix zdarzają się i takie rzeczy, dobrze ze OP w porę zareagował moim zdaniem i chce wysyłać rózową na badania
  • Odpowiedz