Wpis z mikrobloga

Śmiejecie się a poza tym, że typ robi z siebie obecnie idotę przed kamerą to w swoim życiu osiągnął więcej niż 90% z Was. Pracował dla stacji telewizyjnych i wcale nie jest taki głupi - w przeciwnieństwie do Was, na podstawie jego w zamyśle "durnych" filmików wyciągacie wnioski o osobie, której nie znacie i zachwycacie "HOHO, WIDZICIE TEGO IDIOTĘ?".Nawet w jego durnych materiałach widać, że na wiele tematów ma do powiedzenia prawdopodobnie
ten ziomek oficjalnie wchodzi na 1 miejsce rankingu żenujących kanałów na youtubie, nie znam takiej jednostki która opisała by żenade jaka mnie obeszła podczas oglądania jego filmików. ehh

@dabajabza: a ja jakoś lubię jego filmiki. Fanem nie jestem, ale jak się coś trafi przypadkiem to obejrzę. Już bardziej żenują mnie te wszystkie Gonciarze, NiekrytykiSryki i inne kalki zachodnich youtuberów silący się na bycie najmądrzejszymi i przy tym najzabawniejszymi komentatorami rzeczywistości.

Ten
@dabajabza: Żeby było śmieszniej, kiedyś jak się zjarałem to rozpracowywałem gen #!$%@? vlogerów i przypadkiem padło na tego blondasa.

Zauważyłem, że u niego każda kolejna chwila gdy zaczyna nagrywać odcinek jest pełna niezręczności i sztucznych ruchów połączonych z nieśmiesznym bełkotem. Mało tego - wręcz jak na dłoni widać, że ten typek czuje się wybitnie nieswojo stojąc przed kamerą i heheszkując do gimbusów. A fakt zdawania sobie sprawy z przekroju jego audiencji
@lunada: nie. Kreują go na idiote bo z robi z siebie debila dla jednych to śmieszne dla drugich nie. Wojewódzki też korzysta na podobnych zasadach. Fakt faktem jego filmiki są denne. Co do pytań kilka wiedziałem kilka nie. Jednak w porównaniu do reszty pytanych wyszedł na bardziej ogarnietego.