Aktywne Wpisy
dzikiwonsz21 +18
Ale kupiłem gruza, ja #!$%@? XD
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
*Były inne propozycje nazwania drugiego albumu. Orginalnie Liam zastanawiał się nad 'Music for the Cool Young Juvenile' i 'Music for Joyriders'. Z pomocą przyszeł mu przyjaciel i finalnie pozostało 'Music for the Jilted Generation'; źródło.
*Fanami The Prodigy są: Smashing Pumpkins, Moby, Karl Hyde (Underworld), David Bowie, Bono (U2), Foo Fighters (słuchają Prodigy żeby naładować się energią przed koncertem), Bernard Sumner (New Order), Dino Cazares (Fear Factory); źródło.
*Maxim potrzebuje półtorej godziny czasu na przygotowanie się do koncertu; źródło.
*Różnica między Dust i Chemical Brothers mix kawałka Voodoo People (Dust Brothers mix wydany w Europie i Chemical Brothers mix w Ameryce) polega jedynie na odtworzeniu tekstu 'I can drum but not like all the others' od tyłu w amerykańskiej wersji, co było spowodowane problemami związanymi z prawami autorskimi; źródło.
*W wytwórni płytowej XL Recordings zespół jest zarejestrowany jako Liam Howlett; źródło.
Spamlista: @JaTubagno @krzemyk @Sixshoes @onionista @your_ex @PrezesZapalniczki @Wickerie @kAdi @UlicznyPoeta @trzyka @tommiG @nom_om @dominik-ortyl @kamil_snk @Widelec @Gorasul @endrjupl @Arkolita @Trzeszcz @visa23 @Xax92 @Sejm @Jach00 @Czafincz @KeinenMikusien @Daisy @lukiryba @sztachetazplota @Eustachiusz @wykopowa_ona @JayRG @blazmerc @jgoluch @niedajerady @Szokatnica @Fisek @NeXer @scharlottka @kubbach @osmanho @Kaczorra @strychnina77 @linvelin @yoreciv @foxmurder @rudeangie @Tetur @udgz @nitas @Atrus
#ciekawostkiozespolach
@UrzadPracy: Dodam, że wokalista zespołu, czyli Dave Grohl, zagrał na perkusji w utworze Run with the wolves z płyty Invaders must die.