Aktywne Wpisy
GrayBlacksmith +268
Przegrywy spod tagu przegryw i blackpill uwielbiają kisić się we własnym sosie, użalać się nad sobą, płakać sobie nad swoim marnym życiem. Każdy głos w dyskusji, który nie zgadza się z ich poglądami jest kasowany XD
Napisałam komentarz, że wysokie kobiety też nie mają za ciekawie. Gość usunął moje komentarze i zablokował. Gościu jesteś nawet niezdolny do jakiejkolwiek dyskusji, nieasertywny, zacietrzewiony w swoich poglądach, do tego seksista, zablokowałeś mnie jak napisałam, że
Napisałam komentarz, że wysokie kobiety też nie mają za ciekawie. Gość usunął moje komentarze i zablokował. Gościu jesteś nawet niezdolny do jakiejkolwiek dyskusji, nieasertywny, zacietrzewiony w swoich poglądach, do tego seksista, zablokowałeś mnie jak napisałam, że
Zapraszam Was na moje dzisiejsze godzinne #wieczornegranie - jak zwykle rockowo : )
Start: 20, o 21 wbija @Famina : )
http://wykopfm.pl/czat
#wykopfm #maksymalniepozytywnie #rock #muzyka #wykopfmspamlisty
@afrolo2568, @bomieboli, @browarPL, @cherrycoke2l, @Dave987654321, @Denyrim, @emdzi, @Famina, @foxmurder, @F_scratcher, @gosvami, @groszek71, @hadriano, @heheszek, @HetmanPolnyKoronny, @hurin, @irs, @jednakwiecejniz14sekund, @Kisieliusz, @Kozak_Lkr,
Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
@leworwel, @Lukassz, @max1m0-, @mourise, @n_i_e_rozumiem, @parodiaczlowieka, @pjotregg, @PyraPrzeznaczenia, @Pytek2013, @RUNDMC, @saimonm, @skj_, @Stopa_Stefana, @Styrmir, @Trzesidzida, @Virage, @Wyrewolwerowanyrewolwer, @YourNightmare,
Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
<-> Trwa próba połączenia z serwerem czatu, zaczekaj...
Brak połączenia z serwerem czatu, poczekaj, spróbuję się znów podłączyć
Przekroczono ilość prób, spróbuj później.
( ‾ʖ̫‾)