Aktywne Wpisy
buchajacy_rog +721
Dzień 92/92
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
luke-dolla7 +282
W celu ratowania dzietności rząd powinien wprowadzić nakaz rodzenia dzieci przez witaminki. Specjalnie powołany minister ds. dzietności na podstawie listy kobiet w wieku 18-35 lat sprawdzałby które już urodziły, a które jeszcze nie dopełniły obowiązku. Losowałby dla każdej ilość dzieci od 2 do 4, tak aby współczynnik dzietności przekraczał 2,1. Te, które miałyby partnerów - dostają miesiąc na dokonanie aktu prokreacji, te które partnera nie mają - są zapładniane przez samców rozpłodowych
Znacie #protolol? Dowcipy o protokołach? Dobry sposób żeby zapamiętać charakterystyczne cechy protokołów/formatów ;)
• The sad thing about IPv6 jokes is that almost no one understands them and no one is using them yet.
• I tried to come up with an IPv4 joke, but the good ones were all already exhausted.
• The best thing about UDP jokes is that I don't care if you get them or not.
• WHO HAS ANY ARP JOKES?
• The problem with CSS jokes is that everyone understands them differently
• The great thing about SQL transaction jokes is that once you BEGIN, you can ROLLBACK if nobody gets them.
• I don't make SQLi jokes myself, I get them FROM USERS
• order best is tell that The you thing can about jokes BitTorrent them in any.
• The worst part about HTTP jokes is that you can never remember in which state you heard the last one.
• Python jokes are usually funny, even though the format is always the same...
• The worst thing about Perl jokes is that next morning you can't understand why they seemed so funny.
• There's more than one way to tell a Perl joke, but only one of the ways actually is understandable.
• DNS servers must feel sad, nobody calls them by their name.
itd. itp.
więcej