Aktywne Wpisy
thorgoth +466
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
A tak na serio to ile może kosztować taka naprawa i gdzie muszę wysyłać telefon? Bo w FAQ nie ma nic napisanego na ten temat. Tylko, żeby napisać ticket zgłoszeniowy i informacja o tym, że mają strasznie busy i odpowiedź może chwile trwać
Niestety był to jego pierwszy upadek z dosyć niewielkiej wysokość,a okazał się śmiertelny, nie mam pretensji do firmy bo upadł zajebiście niefortunnie na kant metalowej obudowy tylko w-----a mnie to, że muszę czekać aż się bateria rozładuje bo nie mam możliwości wyłączenia budzika i muszę go chować pod milion poduszek i kołder, żeby go nie słyszeć :P
#oneplus #oneplusone #oneone111kolejka
Ja zapłaciłem niecałe 20zł razem z przesyłkami za nillkina case i szkło 9H - to dopiero deal ^^
Case miałem razem w phonem w chwili upadku no, ale szkła żadnego nie było ;(
@gorush A wiesz w jakim kraju jest serwis gwarancyjny?
@nieznamciebie wołam ;)
Jeden z Was wymienił samodzielnie ekran, drugi wymienił cały telefon za pomocą gwarancji. ;D
@Nidils:
@Nidils: przytrzymaj dlugo przycisk to sie wylaczy i budzik nie bedzie dzwonil, sprawdzone ;)
serwis w OnePlus z zachowaniem gwarancji kosztuje 147 EUR + koszty wysyłki do Mialboxde
w moim przypadku wymieniono telefon na całkowicie nowy,
fajnie ale czas oczekiwania niestety bardzo długi.. 23 września dotarł do magazynu OnePlus, a wg trackera UPS dopiero jutro trafi w końcu w moje ręce
Masz jakąś