Wpis z mikrobloga

Sprzedam :D

A tak na serio to ile może kosztować taka naprawa i gdzie muszę wysyłać telefon? Bo w FAQ nie ma nic napisanego na ten temat. Tylko, żeby napisać ticket zgłoszeniowy i informacja o tym, że mają strasznie busy i odpowiedź może chwile trwać

Niestety był to jego pierwszy upadek z dosyć niewielkiej wysokość,a okazał się śmiertelny, nie mam pretensji do firmy bo upadł zajebiście niefortunnie na kant metalowej obudowy tylko w-----a mnie to, że muszę czekać aż się bateria rozładuje bo nie mam możliwości wyłączenia budzika i muszę go chować pod milion poduszek i kołder, żeby go nie słyszeć :P

#oneplus #oneplusone #oneone111kolejka
Nidils - Sprzedam :D

A tak na serio to ile może kosztować taka naprawa i gdzie mus...

źródło: comment_JbJi08RAqKDZDvUji34qyjMXNBefhBvY.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nidils: wyswietlacz $120 na #aliexpress , wymienia Ci w kazdym serwisie gsm, wymieni Ci kazdy domorosly pasjonat w tej dziedzinie, na ifixit znajdziesz instrukcje fotograficzna ale samemu sie za to nie bierz jezeli nigdy nie rozkrecales smartfona
  • Odpowiedz
@nieznamciebie: Kiedyś w nokii E52 wymieniałem wyświetlacz, ale to pod smartfona nie podchodzi :D No ok, to zamówię wyświetlacz i za dwa tygodnie będę w Polsce to ogarnę sobie jakiś serwis, bo w UK jakoś nie mam zbytnio zaufania do jakiegoś ciapucha czy to zrobi dobrze :P Dzięki za info :)
  • Odpowiedz
@kwsap: Działa w jakichś 5-10%. W zasadzie to mogę odblokować i jak się trochę pomęcze to zadzwonić do kogoś, ale nie dam rady odebrać połączenia.

@gnida84:

no niestety drogo w serwisie OnePlus.. ale dostałem nowy telefon ;)

Chyba skuszę się na rozwiązanie @nieznamciebie, bo jak mam czekać miesiąc na naprawę i do tego więcej płacić to trochę nie halo :P Jakoś przeboleje brak gwarancji, ubezpieczę go
  • Odpowiedz