Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie
wszystko mi się w tym mieszkaniu podoba tylko TO!
jak myslicie bedzie to mocno przeszkadzalo? mieszkanie niestety na parterze...
wszystko mi się w tym mieszkaniu podoba tylko TO!
jak myslicie bedzie to mocno przeszkadzalo? mieszkanie niestety na parterze...
Ostatnio pytałem się Was o to jakie auto można kupic w okolicach 7k - http://www.wykop.pl/wpis/9811718/auto-auta-motoryzacja-mirki-jakie-auto-do-7k-wymag/
Poszukałem, poszukałem i mam wybrane kilka modeli. Byłoby miło z Waszej strony gdybyście powiedzieli, które są warte uwagi, a które omijać:)
Opel Astra II
Opel Corsa C
Seat Ibiza II FL
Ford Mondeo Mk 3
Ford Focus Mk 1
Wszystko w benzynie i wszystko roczniki 1998-2001. Co omijać, a czego szukać?
@SpiderFYM: no to nie bierz diesla :)
@SpiderFYM: Ople bym polecił, bo są fajne i mało awaryjne, ale trzeba mieć świadomość, że ich benzyniaki lubią brać olej. Mają wysoką normę fabryczną, więc po prostu trzeba dolewać, nie jest to jakaś wada, ale warto wiedzieć.
Mondeo będzie najbardziej komfortowe, ale do miasta nie ma najmniejszego sensu.
Ibiza chyba najwyżej ceniona, będzie ciężko o dobry egzemplarz, ale to solidne samochody.
@xbonio: :D
@Akuku69:
Corsa i Ibiza 1.4
Focus i Astra 1.6 (Może 1.8)
Mondeo 1.8
@ykuleczka: @PeQ: @lossuperktos: @RzaoPaulo: @jamtojest: @lossuperktos: @xbonio:
Jeszcze jedno - Ford Fiesta? W 1.4/1.6
@SpiderFYM: Omijaj tylko fordowskie v6, skarbonka bez dna
@SpiderFYM: nadal bede sie trzymal astry 2. silnik benzynowy, ja bym wpakowal gaz do niego i tanio jezdzil. auta z polskich salonow sa zazwyczaj biednie wyposazone, jednak sprowadzone maja czesto bogate wersje wyposazenia. oczywiscie cudow nie mozna sie spodziewac, a szukac nalezy patrzac na stan auta, nie na przebieg czy wyposazenie