Wpis z mikrobloga

Miraski z #csgolounge #csgobets , postanowilem zalozyc nowy tag w ktorym bede postowal info o meczach, cos jak na /r/csgobetting - prosilbym wobec tego o niezasmiecanie go pytaniami typu co obstawic itp.

Przyjmijmy jeden wzor tak jak na redditcie, bo to bardzo ulatwia czytanie. W komentarzach dyskutujmy na temat meczy, wrzucajmy ewentualne predictions i oddsy, co obstawiamy.

Tag to : #csgoboard

Za chwile wrzuce jutrzejsze mecze.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iKrzysiek: Wchodzisz w jeden tag i masz wszystko wypiasne, wlacznie z komentarzami ludzi pod nimi z ewentualnymi predictions. Bardzo ulatwialoby to obstawianie wielu osobom.
  • Odpowiedz
@iKrzysiek: Otwierasz tag i widzisz aktualne wpisy. Poza tym najbardziej warte sa komentarze osob takich jak np. Ty - moga wiele zmienic w betach wielu osob ;)
  • Odpowiedz
@pejczi: Chwila, chwila.. Mamy już #csgolounge #csgobets, do tego ktoś czasem taguje #csgomecz i wszystkie w zasadzie można sprowadzić, bo obstawiania na csgolounge. Nie lepiej z tych 3 zrobić jeden treściwy? Np. zaniechać #csgobets i skupić się tylko na #csgolounge na którym przestaniemy spamować pytaniami co obstawiać dziś, tylko wypisywać własne propozycję.
  • Odpowiedz
@pejczi: Mi by się bardziej spodobał tag, na którym byłyby analizy do meczów + np. przewidywania 3-4 ogarniających mirków, a dopiero potem komentarze ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@pejczi: Więc może trzeba ich zachęcić, zamiast dodawać kolejny tag? Zacząć pisać kto, co stawia.

Tym bardziej, że to co napisałeś w pierwszym poście tagu jest na hltv.org i jedynie co to jest istotne, to Twoje zdanie że nie obstawiasz tego meczu, bo za duże ryzyko.
  • Odpowiedz
@donOGR: Zamiast robic smietnik w tagu, ze kazdy wypowiada sie w oddzielnym wpisie, moze lepiej wlasnie zrobic tak, jak ja to zaproponowalem, czyli pod kazdym meczem mozna wypowiadac sie odnosnie wysokosci swojego betu i czym sie kierowalismy stawiajac go :)
  • Odpowiedz
@pejczi: Z tym, że ciekawiej by było, gdyby ich oceny były zebrane jakoś pod sobą, nie trzeba by potem przeszukiwać wszystkich komentarzy/sprawdzać, który to mirek się zna, a który nie
  • Odpowiedz
@pejczi: Powiedz mi, czym się różni Twój tag od pozostałych dwóch? Przecież to kurde, dotyczy tego samego tematu, czyli obstawiania meczów. Robisz śmietnik.
  • Odpowiedz
@donOGR: Wiesz, ja to raczej robie pro publico bono. Tez nie wiem, czy to wypali - aczkolwiek jesli juz wypalilo na reddit'cie, to tu tez ma szanse.
  • Odpowiedz