Aktywne Wpisy

rales +280
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
źródło: 859e65e4-dd23-47bb-a3c0-2cff3e995c2b
Pobierz
Felixu +41
#przegryw #przemyslenia #pieniadze #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski #korposwiat
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę

Jutro jadę sobie obejrzeć egzemplarz po starszym panu.
#samochody #motoryzacja #kiciochpyta
Niestety na pełny przegląd dopiero będę mógł wjechać w tygodniu. Ale to jak zdecyduję, że mi w ogóle to
Patrzę jeszcze na Corsy C, Mazdy 323f/c i niestety Punto II. Clio II i tak wygląda na najfajniejsze z nich. :D
@pogop: Jest kilka diesli z Łodzi ale aż mi ciężko uwierzyć w niektóre przebiegi (~150 tys.) :S Chociaż dwa mają ponad 300 tys... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wolę jednak chyba kupić ponad 10-cio
@kittykitty: ale on nie będzie się ścigac na torze, tylko toczyć po mieście ;)
@ReY1990: Ja też parę lat temu na pierwsze auto wziąłem Clio II i nie żałuję. Do jazdy po mieście i nauki w sam raz. Nie miałem większych problemów. Dopiero teraz, po paru latach jeżdżenia i nabrania jako takiej pewności, odczuwam braki mocy
Jakieś wkurzające usterki się zdarzają?
Ponoć w Clio przewody wysokiego napięcia trzeba co jakiś czas wymieniać. To ponoć obecny właściciel robił niedawno.
Coś poza Tym Ci się zdarzało?
Jak spalanie? :D
Ja generalnie za bardzo o niego nie dbam. Jestem czwartym właścicielem. Na początku urwałem poduszki pod silnikiem :D Były stare a ja nie umiałem za bardzo jeździć :P Poźniej w
źródło: comment_5vyZmAWRmD4Bjpj2m2sj6ZNDfDVsUw5p.jpg
Pobierz