Aktywne Wpisy
#rdr2 Kurde no i tęsknie a minęło zaledwie kilka dni. Ten tytuł się wkradł w moje życie i po skończeniu tej podróży czuję pustkę. Niesamowita doświadczenie.
Polecam, kto chce przeżyć/odczuć coś podobnego.
#muzykazgier
Polecam, kto chce przeżyć/odczuć coś podobnego.
#muzykazgier
ciekawe czy byscie wiedzieli gdyby wam dali pigulke 1g koksu albo 1g placebo
Dobre?
Prezes PiS dodał: Polacy nie oczekują cudów, oczekują konkretnych działań.
Pozostaje kwestia debaty #kopacz - #kaczynski - chcecie tej dyskusji?
#polityka #4konserwy #neuropa #wybory
@stekelenburg2: Tak, nie wyraziłem się precyzyjnie. Dodany link mówi o bilingach.
Należy jednak zaznaczyć fragment:
Komentarz usunięty przez autora
Co do zapytan o billingi danych z czasow rzadow PiS nie znalazlem, od 2010 stale rosnie
Więc o jakim waszym zdaniu na ten temat mówicie? Bo to, że jest zmowa na atakowanie JKM i jego
@stekelenburg2: tak widziałem te liczby...
czyli w sumie to nie wiadomo jak było sumarycznie...
słyszałem, że za PO było więcej, coś gdzieś kiedyś krążyło, ale nie mogę się pochwalić twardymi danymi, na ten moment innymi niż te , które przytoczyłem powyżej - czyli dotyczącymi zapytań o bilingi.
generalnie brakuje mi policji i z lat 2006,2007 i 2008
Z liczb wynik, że był znaczący wzrost liczby podsłuchów wnioskowanych przez CBA za PIS-u, oraz dalej za kadencji Kamińskiego jako szefa ABW (56 w 2006 r. przez 419 w 2007 r., 370 w 2008 r. i 101 w pierwszym kwartale 2009 r. ).
Ale na tle ogólnej liczby podsłuchów w ilości paru tysięcy te liczby nie
@FaktyTVN: Nie. Taka debata tylko umacnia duopol PIS-PO. Debaty tylko w gronie wszystkich partii przekraczających w sondażach 1%.
Żandarmeria Wojskowa, Straż Graniczna, Biuro Ochrony Rządu, Agencja Wywiadu, Służba Kontrwywiadu Wojskowego, Służba Wywiadu Wojskowego są do pominięcia...
W 2008 r. doszło do tajnego wystąpienia w Sejmie ówczesnego ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ćwiąkalskiego dotyczącego podsłuchów. Jak ujawniła wtedy "Rzeczpospolita", podał on, że w 2007 r. o 18 proc. wzrosła liczba wniosków policji o kontrolę operacyjną, a o 25 proc. wzrosła liczba takich działań policji
@LibertyPrime: hłehłehłe ale się uśmiałem, wyśmienity żart, jak go wymyśliłeś?
http://zaufanatrzeciastrona.pl/post/ile-podsluchow-zaklada-sie-w-europie/
Pokazuje, że jeżeli chodzi o podsłuchy, a nie dostęp do bilingów, to jesteśmy poniżej średniej...
dziwne, to nie współgra z tym, co przedstawiła sama ABW.
A najbardziej mnie interesuje, skąd wziąłeś to:
@stekelenburg2: Na moje usprawiedliwienie mam:
i
Brakuje Policji za wcześniejsze lata... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tutaj może być klucz...