@polecam_poczytac_ciorana: Dlaczego nazywasz karmieniem trolla odpowiedź na całkiem słuszne pytanie? Na Reddicie masz sporo odpowiedz na ten temat i sprawa wygląda zupełnie inaczej niż napisałeś.
@Morf: j--------ę, no skoro jesteś ślepy i nie widzisz ewidentnego trolla to już nie jest mój problem. c--j mnie to boli co napisali na reddicie, nie sprowadzam do polski żadnego chińskiego gówna.
@polecam_poczytac_ciorana: jak na razie to tylko ty wyczuwasz "trola" i zamiast mu po prostu pomóc albo zamknąć ryja i się nie udzielać, to ty musisz podkreślać jaki to mądry jesteś i z jakimi to idiotami piszesz.
@Tukan29: zresztą masz prosty przykład. pisze idiota o wysyłce przedmiotu za złotówkę, wrzuca link gdzie wyraźnie jest napisane "Min. order 5$" co zresztą napisałem na co dostałem odpowiedź "co z tą złotówką?". :]
@gentelman: Dzięki, też byłem tego ciekaw!
@polecam_poczytac_ciorana: Dlaczego nazywasz karmieniem trolla odpowiedź na całkiem słuszne pytanie? Na Reddicie masz sporo odpowiedz na ten temat i sprawa wygląda zupełnie inaczej niż napisałeś.
no właśnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czemu mnie się pytasz skoro to ty się wymądrzasz?