Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do tego wpisu http://www.wykop.pl/wpis/9724168/ech-nie-rozumiem-tych-kobiet-znajoma-napisala-czy-/

Tak narzekacie na #logikarozowychpaskow, jakie to dziewczyny nie są chwilami ułomne. A powiedzcie mi co Wam facetom każde zachowywać się tak jak człowiek w powyższym linku? Pomijam tą konkretną sytuacje, bo to pewnie żarcik, ale najgorsze jest to, że faceci bardzo często się tak zachowują w przeróżnych sytuacjach. Nie wiem, udajecie tylko, że nie wiecie o co nam chodzi? Na siłę chcecie być zabawni? Myślicie, że to zajebiste uczucie jak ktoś robi z Was idiotów i oboje o tym wiecie?

A potem taki fagas jeszcze kręci bekę na mirko jakie to #rozowepaski nie są głupie, bo się obrażają, a przecież on nic złego nie zrobił.

Teraz #oswiadczenie:

Drodzy faceci, przepraszam - niedojrzałe złamasy - jesteście jeszcze gorsi niż cała logika różnowych pasków razem wzięta.

#logikaniebieskichpaskow #pytanie #gorzkiezale
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Unforg1vable: Np. rozmawiam z moim facetem na temat własnego biznesu (dokładnie otwarcia prywatnego przedszkola). Temat dla mnie ważny, oczekuję, że doradzi mi coś w temacie, choćby nazwy. A on, "Ja bym nazwał "Przedszkole u taty psychopaty"", po czym robi zaczyna tłumaczyć, że to zajebisty pomysł i on by posłał swojej dziecko do niego, bo to tylko nazwa, która pochodzi z jakiejś piosenki z serialu "Świat wg. Bundych". Dodam, że jest
  • Odpowiedz
@Videl20: Nie powiem, chwytliwa nazwa :) Gdyby tylko #niebieskiepaski decydowały o tym do jakiego przedszkola ma iść ich pociecha Wasze przedszkole było by hitem. A to że takie zachowanie Cię wkurza to już tylko Twoja prywatna sprawa. Fajnie jest udawać śmiertelnie poważnego a w rzeczywistości kręcić beke. Pozdrawiam i życzę powodzenia w życiu i biznesie.
  • Odpowiedz