Tak narzekacie na #logikarozowychpaskow, jakie to dziewczyny nie są chwilami ułomne. A powiedzcie mi co Wam facetom każde zachowywać się tak jak człowiek w powyższym linku? Pomijam tą konkretną sytuacje, bo to pewnie żarcik, ale najgorsze jest to, że faceci bardzo często się tak zachowują w przeróżnych sytuacjach. Nie wiem, udajecie tylko, że nie wiecie o co nam chodzi? Na siłę chcecie być zabawni? Myślicie, że to zajebiste uczucie jak ktoś robi z Was idiotów i oboje o tym wiecie?
A potem taki fagas jeszcze kręci bekę na mirko jakie to #rozowepaski nie są głupie, bo się obrażają, a przecież on nic złego nie zrobił.
@Unforg1vable: Np. rozmawiam z moim facetem na temat własnego biznesu (dokładnie otwarcia prywatnego przedszkola). Temat dla mnie ważny, oczekuję, że doradzi mi coś w temacie, choćby nazwy. A on, "Ja bym nazwał "Przedszkole u taty psychopaty"", po czym robi zaczyna tłumaczyć, że to zajebisty pomysł i on by posłał swojej dziecko do niego, bo to tylko nazwa, która pochodzi z jakiejś piosenki z serialu "Świat wg. Bundych". Dodam, że jest
@Videl20: Nie powiem, chwytliwa nazwa :) Gdyby tylko #niebieskiepaski decydowały o tym do jakiego przedszkola ma iść ich pociecha Wasze przedszkole było by hitem. A to że takie zachowanie Cię wkurza to już tylko Twoja prywatna sprawa. Fajnie jest udawać śmiertelnie poważnego a w rzeczywistości kręcić beke. Pozdrawiam i życzę powodzenia w życiu i biznesie.
Tak narzekacie na #logikarozowychpaskow, jakie to dziewczyny nie są chwilami ułomne. A powiedzcie mi co Wam facetom każde zachowywać się tak jak człowiek w powyższym linku? Pomijam tą konkretną sytuacje, bo to pewnie żarcik, ale najgorsze jest to, że faceci bardzo często się tak zachowują w przeróżnych sytuacjach. Nie wiem, udajecie tylko, że nie wiecie o co nam chodzi? Na siłę chcecie być zabawni? Myślicie, że to zajebiste uczucie jak ktoś robi z Was idiotów i oboje o tym wiecie?
A potem taki fagas jeszcze kręci bekę na mirko jakie to #rozowepaski nie są głupie, bo się obrażają, a przecież on nic złego nie zrobił.
Teraz #oswiadczenie:
Drodzy faceci, przepraszam - niedojrzałe złamasy - jesteście jeszcze gorsi niż cała logika różnowych pasków razem wzięta.
#logikaniebieskichpaskow #pytanie #gorzkiezale
Btw. wołaj, bo nie widzę.
Nie wiem. Tak mi się wydaje. Nikt nie lubi być sam.
Po prostu nie jarają mnie gimbastyczne związki trwające max rok, bo to szkoda czasu i nerwów.