Aktywne Wpisy
dzikiwonsz21 +18
Ale kupiłem gruza, ja #!$%@? XD
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
*Swego czasu Brygada Kryzys zagrała w Jugosławii. Tam powstało nagranie do singla "Wojna", które jednak się nie ukazały. Nie wiadomo, czy te nagrania jeszcze istnieją; źródło.
*Pierwszy koncert Brygady Kryzys został nagrany. Nagranie trafiło do pirackiego albumu "Brygada Kryzys"; który wydano w Londynie, źródło. Na bootlegu nie został umieszczony utwór "Wojna!"; źródło.
*Początkowo planowano, by zespół nazywał się Kryzys i był kontynuacją pierwszego zespołu Roberta. Na to nie zgodził się Tomasz Lipiński. Ostatecznie podjęto kompromis i w ten sposób powstała obecna nazwa; źródło.
*Jednym z symboli komunizmu, trochę zapomnianym, jest grafiti przedstawiające Jaruzelskiego, podpisane jako "WOJTEK CZADU!". Grafitii te stworzył Robert Brylewski, a farby zdobył podczas wycieczki do Włoch; źródło.
*Gdyby nie stan wojenny i praktycznie wprowadzony zakaz podróżowania po innych państwach, prawdopodobnie Brygada Kryzys odbyłaby koncert w Holandii; źródło.
*Debiutancki legalny album Brygady Kryzys powstał przypadkowo. Do nowego studia nagraniowego Tonpressu potrzebna była ekipa, która pretestuje urządzenia. Wybór padł na ten zespół; źródło.
Spamlista: @JaTubagno @krzemyk @Sixshoes @onionista @your_ex @PrezesZapalniczki @Wickerie @kAdi @UlicznyPoeta @trzyka @tommiG @nom_om @dominik-ortyl @Psychopathy_Red @kamil_snk @Widelec @Gorasul @endrjupl @Arkolita @Trzeszcz @visa23 @Xax92 @Sejm @Jach00 @Czafincz @KeinenMikusien @Daisy @lukiryba @sztachetazplota @Eustachiusz @wykopowa_ona @JayRG @blazmerc @jgoluch @niedajerady @Szokatnica @Fisek @NeXer @scharlottka @kubbach @osmanho @Kaczorra @strychnina77 @linvelin
Tagi: #ciekawostkiozespolach #ciekawostkimuzyczne #muzyka #ciekawostki