Aktywne Wpisy
OVHcloud +72
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +375
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Uważam że powinno być więcej miejsc do zaznaczenia na zadania o charakterze ogólnomiejskim niż te marne 5. Pośród inicjatyw dla danych dzielnic jest potwornie dużo pierdół, a w ogólnomiastowej części jedna rewelacja goni drugą.
Zagłosowałem na rewitalizację Parku Lotników (75), zagospodarowanie Bagrów (83), sekundniki na sygnalizacjach (15), przyjazne Rondo Mogilskie (44) i remont chodnika na ul. Opolskiej (79).
Nie zmieściły się:
13 Miejski Plac Manewrowy 01 - motocyklowo-samochodowy tor szkoleniowy
Budowa obiektu dedykowanego motocyklistom oraz kierowcom samochodów chcącym podnosić swoje
umiejętności jazdy w bezpiecznych warunkach oraz służący jako miejsce spotkań i wydarzeń o charakterze
motoryzacyjnym na działce 25/2 obr. 26 j. ewid. Podgórze
8 KMK Bike w Nowej Hucie
Zbudowanie sieci stacji rowerowych wraz z rowerami w 5-ciu nowohuckich dzielnicach na bazie doświadczeń już
istniejącej, sprawdzonej i działającej w centrum miasta KMK Bike i przyłączenie ich do sieci Krakowskich Rowerów
Miejskich.
82 Ścieżka rowerowa wzdłuż al. Kijowskiej - Łączymy Parki Krakowa!
Trasa rowerowa połączy niemal bezkolizyjnie Błonia, Park Jordana, Młynówkę Królewską, Park Wyspiańskiego i
Park Krowoderski oraz użyteczności publiczne: AGH, akademiki, Wyższą Szkołę Zarządznia i Bankowości, Narodowe
Centrum Nauki, Urząd Marszałkowski, stadiony Cracovii i Wisły oraz kilka szkół podstawowych i
ponadpodstawowych
84 Bestsellery w bibliotekach, nie tylko w Empiku Poszerzenie księgozbiorów bibliotek o nowości wydawnicze i audiobooki
9 Wyrównanie poboczy na ul. Łokietka
Wyrównanie poboczy na ul. Łokietka w celu umożliwienia poruszania się osobom pieszym, rowerom, matkom z
dziećmi.
2 Uruchomienie tablicy informującej o stężeniach zanieczyszczeń
powietrza
Instalacja tablicy multimedialnej, która będzie informować mieszkańców o aktualnych poziomach poszczególnych
zanieczyszczeń powietrza (PM10, PM2.5, benzo[a]piren, NO2, ozon).
@Sepang: to brzmi najciekawiej (。◕‿‿◕。)
a ty wolałeś chodnik i jakieś bagry dx
@mile5: brzydka, betonowa pustynia w lecie śmierdząca gołębimi odchodami a w zimie zawalona brudnym śniegiem
@Sepang: Powinno być przede wszystkim więcej pieniedzy przeznaczone na te zadania.
Na zadania ogólnomiejskie jest - o ile dobrze pamietam - przeznaczone 2 mln 700 tys. zł. A jest sporo takich projektów, że juz dwa-trzy przekraczają tę kwotę.