Wpis z mikrobloga

Jak już pewnie część z was słyszała nowy odcinek AT zostanie wyemitowany dopiero za miesiąc (28 października) i nie będzie to długo oczekiwany "Evergreen", tylko "Ghost Fly"...

Niecierpliwym mirko-fanom "Pory na przygodę" chciałbym przypomnieć o innej bardzo fajnej kreskówce, o której pisałem tutaj wieki temu, a która niedawno miała swoją polską premierę. W dużym skrócie - jest to kreskówka tworzona przed byłą scenarzystkę AT (i autorkę większości piosenek z tej serii) - Rebeccę Sugar. Zawiera ona wszystkie elementy, za które większość ludzi tak lubi AT - humor, dramatyczne momenty, wiele niewiadomych i oczywiście świetne piosenki.

Seria właśnie dobiła do połowy pierwszego sezonu i niedawno ogłoszono, że powstanie drugi. Wszystkie dotychczas wypuszczone odcinki (po angielsku) można znaleźć tutaj. Ogólnie polecam obejrzenie.

#animacja #kreskowki #stevenuniverse #poranaprzygode #adventuretime #cartoonnetwork
S.....n - Jak już pewnie część z was słyszała nowy odcinek AT zostanie wyemitowany do...
  • 2
@Persil: Nowsze odcinki są lepsze od tych pierwszych - trochę więcej się w nich dowiadujemy o Kryształach, ale nie będę spoilerował. Jeśli chodzi o "Regular show" to odrobinę mnie znudził i przerwałem oglądanie jakoś około tego odcinka o tym jak Hop uzyskał nieśmiertelność. Może jeszcze wrócę do tej serii, ale na razie muszę chyba od niej jakiś czas odpocząć.