Wpis z mikrobloga

#lechia

Na forum Lechii wyciekła informacja o spotkaniu przedstawicieli Lwów Północy z prokurentem Mandziarą. Spotkanie miało charakter tajny. Oczywiście zbyt wiele się nie dowiadujemy, ale między innymi chodziło o uspokojenie kibiców.

...chodzi bardziej o uspokojenie kibiców że w klubie nie jest aż tak źle jak to wynika z mediów. W głowie mi się nie mieści sytuacja że miesiąc-dwa po zakontraktowaniu 20 zawodników za grube pieniądze nie ma kasy na trenera. Przecież w tym czasie nic wielkiego się nie wydarzyło, wyniki są słabe ale frekwencja jakaś tragiczna nie jest. Pan Mandziara i inni są inteligentni i wiedzą że bez wyniku sportowego nic tu nie będzie, a wynik może zapewnić tylko odpowiedni trener. Chodzi mi o uspokojenie kibiców że wszyscy, łącznie z Panami Wernze, Mandziarą, Krawczykiem, a nawet Wittmanem ciągną wózek w tą samą stronę.

Tyle udało mi się skopiować przed usunięciem wątku ;)

Dalej się dowiadujemy (między wierszami), że Tomek Hajto nie będzie trenerem Lechii.
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dalej się dowiadujemy (między wierszami), że Tomek Hajto nie będzie trenerem Lechii.

@krzysssi33k: Słuszna decyzja, kibice bardzo, ale to bardzo nie chcą Hajty i gdyby przyszedł do klubu to mogłoby się to skończyć jakimś bojkotem albo w najlepszym wypadku wyzwiskami z trybun i transparentami w stronę Hajty. Właściciele wyszli z założenia, że nie ma co robić fermentu w klubie.
  • Odpowiedz