Wpis z mikrobloga

@Dynamiczny_Edek: Nie no, mi sporo osób mówi, że bym się do tego nadawał, tylko ja sam tej pewności nie mam. Bo z samym programowaniem za bardzo problemów nie mam, wszystko rozumiem, ale jak są różne problemy do rozwiązania, to już gorzej, może się takiego myślenia nauczę, ale np. dostaję zadanie, względnie proste i nie wiem jak je ugryźć od tej informatycznej strony... :) Może też dlatego, że póki co niewiele
  • Odpowiedz
@Luxik: No to skoro masz zapał to wiedza powoli przyjdzie na studiach, w końcu po coś są :) Jeśli to lubisz i gdzieś pod czaszką kołata Ci się ta myśl, to próbuj. W razie czego przecież nie musisz się decydować na programowanie, są różne specjalizacje :)
  • Odpowiedz
@Dynamiczny_Edek: No wiem, wiem... :) Bardzo zachęcają mnie trzy rzeczy, po pierwsze ciągle się rozwijasz, właściwie nie ma żadnego pułapu, jest multum języków, multum rzeczy do zrobienia. Druga sprawa to piniondz, trzecia, praca zdalna, np. z domu - żadnego wstawania o 6, żeby na 8 w korkach dojechać do biura i siedzenia 8 godzin w biurze... :D
  • Odpowiedz