Wpis z mikrobloga

Faceci mają p--------e. Postanowiłem oglądnąć ten filmik, niezły stosunek lajków do nie lajków. Owszem, laska gra, daje radę, ale za mnóstwo niechlujnych nutek, słabe vibrato i niedostrojoną gitarę, każdy koleś zgarnął by pół na pół. Kobiety rządzą światem, bo faceci myślą penisami #gitara #muzyka #cover #metallica
eMac1ek - Faceci mają p--------e. Postanowiłem oglądnąć ten filmik, niezły stosunek l...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eMac1ek: Szczerze mówiąc to nie wiem czy byłbym zadowolony gdyby to jak się prezentuję miało wpływ na ocenę tego jak gram. Nie postrzegam tego że mają "łatwiej", wręcz przeciwnie, jak któraś jest ambitna, próbuje wymiatać a łapie same komentarze typu "wyjdź za mnie" to aż się smutno robi. No chyba że ktoś celowo wykorzystuje swoje atuty, jest jedna na YT taka co wywala p----i na wierz bardziej niż gitarę a
  • Odpowiedz
@eMac1ek: @NeXIcE: Weźcie pod uwagę bardzo ważny fakt, iż w dzisiejszych czasach kultury wizualnej muzyka nie działa tak mocno jak obraz. Optymalne jest połączenie tych dwóch rzeczy i stworzenie show. Jak widzą ładną blond dziewczynę, która gra (w miarę okej, laik się nie będzie czepiał) na gitarze metal to jest to już właśnie show. Trzeba umieć ocenić czy taka laska chce być jedynie w centrum uwagi (znamy to
  • Odpowiedz
@eMac1ek: true. nie podoba mi sięwykonanie. najpierw nie oglądałem, tylko słuchałem. Tonacja i ogólnie wykonanie, albo inaczej ona słyszy to, albo źle dobrane ustawienia na piecu i gitarze. PS. wcale nie jest tak ładna, żeby dawać jej plusy za to ;x ale ogólnie spoko, fajnie że laska na gitarce się uczy :)
  • Odpowiedz