Aktywne Wpisy
Kopyto96 +219
Ta afera z #lewandowska to kwintesencja mentalu polskich kobiet, które dorobiły się na garbie swoich mężów.
Osiągnęła wszystko co się da dzięki mężowi, a jak coś wypomnisz, to przecież ona SAMA SOBIE NA TO ZAPRACOWAŁA I CHCE SIĘ REALIZOWAĆ. Oczywiście taniec, w którym aż kipi seksem, jest tylko tańcem i spełnieniem jej marzeń xDD
Przecież takich fitenss influencerek jak Lewandowska w Polsce to jest tysiące i laska nie jest nikim szczególnym
Osiągnęła wszystko co się da dzięki mężowi, a jak coś wypomnisz, to przecież ona SAMA SOBIE NA TO ZAPRACOWAŁA I CHCE SIĘ REALIZOWAĆ. Oczywiście taniec, w którym aż kipi seksem, jest tylko tańcem i spełnieniem jej marzeń xDD
Przecież takich fitenss influencerek jak Lewandowska w Polsce to jest tysiące i laska nie jest nikim szczególnym
Myślicie, że jako różowa lvl 27 zarabiająca 7k i z wyglądu 7-8/10 mogę sobie przebierać w facetach na #tinder (interesują mnie tylko poważne związki, docelowo rodzina itp)
Do tej pory zawsze wybierałam średnich urody, mało albo średnio zarabiających i wyłażą z nich kompleksy.
W jaką górną półkę niebieskich mogę celować?
#pytanie #zwiazki
Mam za sobą dwa dłuższe związki, nie korzystałam jeszcze z tindera ale czytam tag
Do tej pory zawsze wybierałam średnich urody, mało albo średnio zarabiających i wyłażą z nich kompleksy.
W jaką górną półkę niebieskich mogę celować?
#pytanie #zwiazki
Mam za sobą dwa dłuższe związki, nie korzystałam jeszcze z tindera ale czytam tag

Misja 3: Kartograf
Brąz:
Wynieść na kołową (±5km) orbitę 200-300km o inklinacji ~70°-80°(prawie polarna) wokół Kerbinu satelitę mapującego z zasilaniem i przynajmniej trzema 88-88, ułożonymi tak, żeby przynajmniej jeden zawsze "patrzył" na planetę
Wylądować na Minmusie, wbić flagę, wrócić na Kerbin
Ograniczenia: Maksimum 2 starty
Srebro:
Cele jak w brązie i dodatkowo:
Umieścić satelitę mapującego (70°-80°) na orbicie Muna 100-200km
Dolecieć na Minmus i tam podobnego satelitę umieścić na wysokości 60-150km (też 70°-80°)
Oflagować Minmus na 3 biomach: dowolne flats("woda"),dowolny biegun, dowolna "lądowa"
Ograniczenia: Jeden start
Złoto:
Wszystko co wyżej plus:
Międzylądowanie na Munie z wbiciem flagi
Statek Mietka™ - przy lądowaniu na księżycach, główny statek pozostaje na orbicie
Zostawić na Minmusie nadajnik (antena+zasilanie)
Lądowanie <7km od KSC, na lądzie
Ograniczenia: Jeden start, czyste orbity (żadnych śmieci na stabilnych orbitach)
No i wszystko oczywiście:
Bez modów (kosmetyki dozwolone)
Bez haksów/debuga
Części: wszystkie waniliowe 0.24.2
Jeżeli bierzesz udział w zabawie, robisz filmik albo robisz screeny ( miejsce startu, każdy etap z widoczna ilością zużywanego paliwa aż do osiągnięcia celu) fotki umieszczamy w albumie na imgur z tagiem #wykopspaceprogram to samo tyczy się filmików na youtube. Wszystko umieszczamy tutaj pod tym samym tagiem. Dobrze by było gdyby plik .craft został również dodany do pobrania, tak aby inni mogli zobaczyć jak to działa, i przy tym poduczyć się.
dla Muna możemy przyjąć <5km, dla Minmusa <2,5km, jakaś tam szansa jest, że uderzy w powierzchnię
Na obrazku przykładowe miejsca spełniające założenia. Nie potrzeba do tego żadnych pojazdów, jetpack starczy spokojnie :>
@mieffer: Nigdy nie spadnie. Debris pozostawiony na orbicie powyżej ~23km pozostaje na orbicie na zawsze: o ile go nie załadujesz, to w Tracking Center będzie sobie orbitował. Bardzo niskie orbity na ciałach bez atmosfery zachowują się różnie - mi raz udało się ustawić na Minmusie orbiter na kołowej orbicie 5km, a innym razem (był w tym czasie aktywnym statkiem) za którąś orbitą zahaczył o wzgórze.
Wysokości umowne, wiadomo, że nikt nie będzie siedział i czekał aż faktycznie coś spadnie i się rozbije. Wziąłem takie, na których nie działa już niefizyczny warp.
@mieffer: Podejrzewam, że na tagu siedzą też gracze mniej doświadczeni od ciebie i takie info nikomu nie zaszkodzi.