@nieocenzurowany88: Jak usłyszałem to w radio to nie mogłem uwierzyć, że ktoś może nagrać tak prymitywną piosenkę, a ktoś inny może to puścić na antenie...
@nieocenzurowany88: Mogliby coś nowego w końcu zrobić, bo wszystkie ich piosenki na jedno kopyto. Ale najwidoczniej to się sprzedaje :) Mnie się ta piosenka nie podoba, ale z kolei ich poprzednia całkiem przypadła mi do gustu, choć niesamowita sieka i nie rozumiem połowy tekstu :P. (zaczyna się 1:30)
@nieocenzurowany88: no tak, bo wykop to nadludzie o IQ 160+ i zarabiają 10k/dzień. Prowadzicie tak cholernie ambitne i pełne wrażeń życie, że możecie gardzić czym tylko chcecie, bo przecież k---a to WYKOP - elyta internetu, Bogowie nie z tej ziemi. Gdyby Donatan czy Cleo mieli tylko takie życie jak Wy i byli tak wszechstronnie zajebiści jak Wy. Respekt, chłopaku. Respekt.
Ciekawe tylko czemu tak aktywne są tagi: #przegryw
@nieocenzurowany88: Raz się to sprzedało (patrz "My słowianie") to teraz próbują robić wszystko na jedno kopyto. Nie wiem po co to puszczają. Może dlatego, że puszczanie Donatana&Cleo wg nich jest modne czy ki c--j?
@nieocenzurowany88: Strasznie prymitywne... Powiedziałbym wręcz, że bycie dumnym z nadmiernego picia alkoholu, godzi w ludzką godność. Jest to raczej patologia i wyraz biedy umysłowej, a nie nic fajnego, jak sądzą takie sebixy i inne ćwierćmózgi, jak te donatany...
Muzyka jest słaba, ale bliżej temu teledyskowi do prawdy o nas, Polakach niż obrazom, którymi faszerują nas media, ot Rodzinka.pl - typowa Polska rodzina...
@fiskkr: napisz jeszcze jakiś poważny esej na temat kawałka nagranego do słuchania przy piciu wódki.
@nieocenzurowany88: mi się głos Cleo podoba, muzyka - jeśli na wsi zacznę częściej słyszeć takie rzeczy zamiast dającego raka disco polo to nie mam nic przeciwko.
#muzyka czy #niemuzyka #donatan
@faus: XD
To jest to samo
Ciekawe tylko czemu tak aktywne są tagi: #przegryw
Muzyka jest słaba, ale bliżej temu teledyskowi do prawdy o nas, Polakach niż obrazom, którymi faszerują nas media, ot Rodzinka.pl - typowa Polska rodzina...
@nieocenzurowany88: mi się głos Cleo podoba, muzyka - jeśli na wsi zacznę częściej słyszeć takie rzeczy zamiast dającego raka disco polo to nie mam nic przeciwko.
Komentarz usunięty przez autora