Aktywne Wpisy

BlueTony +297
Jako czterolatek w przedszkolu grałem Jezusa na jasełkach. Najpierw mnie biczowali, a potem przybijali do krzyża na którym musiałem wisieć co niedziele, ale macie racje jakbym zobaczył drag queen to dopiero by mi namieszało w głowie.
#szkola #bekazkatoli #heheszki
#szkola #bekazkatoli #heheszki

robert5502 +989

#programowanie #webmastering #webdesign #html5 #codeacademy
A poza tym polecam książki i strony anglojęzyczne ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam w HTML i CSS doświadczenie, więc w razie czego pytaj śmiało ʕ•ᴥ•ʔ
@wzr1one nie do końca rozumiem czym jest ten bootstrap. to jakaś paczka z fontami, backgroudami etc?
Pełniejsze zestawienie w języku angielskim masz tutaj:
Specem nie jestem, też raczkuję, w sumie brakuje mi czasu na jakieś własne projekty. Mogę polecić czytanie blogów typu webmastah, sprawdzanie jakie templatki są aktualnie popularne - czyli po prostu co jest na czasie.
Myślę, że najlepiej
na fb jest grupa "HTML5 i CSS3 : pierwsze kroki" tam można wygrzebać ciekawe materiały i porady z jakich materiałów korzystać
( ͡° ͜ʖ ͡°)
polecam przerobic codeacademy.com i najwyzej kurs z youtube uzytkownika tutoria i powinno byc ok. Bootstrapa tez sie ucze, jest spoko. Na tutorii tez masz wprowadzenie do niego, Po przerobieniu codeacademy zreszta sam juz bedziesz wiedzial czego szukac wiec podaje najwazniejszy link google.com :D No i ja jeszcze sporo przegladalem materialow na w3schools