Aktywne Wpisy
Mlodazs +10
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko
karix98 +18
Przy lasach i zaroślach jak grzyby po deszczu powstają drewniane altany, wszędzie takie same. Nie napisane nigdzie co za firma je stawia i co to za przedsięwzięcie. Mieszkam na Śląsku. #slask
@Traviu: Podejrzewam, że gdybyś widział to byś wiedział o co chodzi. Generalnie z daleka to wygląda jak taka altanka na planie literki "T" kryta chyba jakąś papą/onduliną.
Zawsze jest to kilka ławek (przy czym część jest zadaszona), mapa, śmietnik oraz miejsce na postawienie rowerów. Dodam, że znajdują się one na szlakach rowerowych.
@Keffiro: Zlokalizowałem kilka w pobliżach lasu w mieście Bieruń oraz wsi Świerczyniec.
@Gerard38: