Wpis z mikrobloga

@stahs: Hmm... czy to zdjęcie Siwiec ma być odpowiedzią a może tropem w poszukiwaniu odpowiedzi

@marianbaczal:

Wait, whaaat!? Czyli tu nie chodzi o plusy tylko o to żeby się pokazać, tak sztuka dla sztuki?

Coś jak celebryci na ściankach pstrykający sobie słit focie do gazet czy innych pudelków?
  • Odpowiedz
@marianbaczal: Hmm... czy ja wiem, mnie to wisi jak mnie ludzie postrzegają, wolę się nie przejmować opinią innych. Szczerze to nie lubię jak ktoś mi prawi komplementy, źle się z tym czuję.
  • Odpowiedz
@oggy1989: to pytanie padalo na wykopie juz nie wiem ile razy :-p tez pokazalam morde i jakos mnie d--a od tego nie boli mimo ze byly pozytywne i negatywne komentarze, i to ze ktos za godzine znowu sie zapyta po co ktos robi #pokazmorde nic nie zmieni, a moze nawet nasilic wstawianie fotek, dlatego idz sobie zrob kawe, pomysl o czyms fascynujacym, pobaw sie z kotem jak masz.
  • Odpowiedz
@oggy1989: Rozumiem, że post jest inspirowany mną?:) Cóż. Zrobiłam #pokazmorde dla atencji i plusów. Bo spodobało mi się moje zdjęcie. Bo za 3 dni mam urodziny i chciałam sobie poprawić humor. Bo mam urlop zdrowotny, siedzę sama w pokoju od kilkudziesięciu godzin i atencja mi się nie zgadza.

A tak naprawdę to ja lubię jak ludzie do mnie piszą w komentarzach i mnie o coś pytają... A potem
  • Odpowiedz