Wpis z mikrobloga

@mrblue: jak dla mnie to nie, przemeczylem z 3 razy i odpuscilem a w dwojke gralem dlugo. Fakt ze bylo to zaraz po wyjsciu gry i podobno duzo sie zmienilo na lepsze, jednak nie mam ochoty sprawdzac
  • Odpowiedz
@mrblue: zauwazylem jedna interesujaca zaleznosc, ludzie ktorzy wiecej czasu spedzili przy diablo 1, czesciej i chetniej graja w 3, niz ci ktorzy grali w 2, ryzykowac mozesz, mi sie 2 nie podobała, za to jedyna jest wg mnie najlepsza grą ever, zaraz po niej jest diablo 3.

Owszem gra miala pare bledow na poczatku, ale teraz jest spoczi, brakuje tylko PvP, ale rywalizacja miedzy graczami jest ze wzgledu na greater
  • Odpowiedz
@mrblue: Opłaca się, bo D3 jest fajne. Coraz więcej ciekawego kontentu, jest co robić. Klimatem, muzyką odstaje od genialnego D2, ale jest niedaleko jeśli chodzi o grywalność.
  • Odpowiedz
@mrblue: Na sam początek pobierz starter ze strony blizzarda. Będziesz mógł grać do 10 poziomu/króla szkieletów.

Jeśli Ci podejdzie to koniecznie kup razem z dodatkiem - bez niego gra na dłuższą metę nie ma sensu.
  • Odpowiedz
@mrblue: Ja właśnie łoję w to na #xbox360 i stwierdzam, że warto :-)

W pon. przeszedłem raz, teraz jestem pod koniec kolejnego poziomu trudności. Jak chcesz się wyżyć, to bezmózga młócka gwarantowana ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz