Wpis z mikrobloga

@Shazuth: O gustach się nie dyskutuje co prawda ale ogólnie owocowe są bardzo dobre za wyjątkiem kokosa i cytryny.

Na smak ma też ogromne znaczenie firma, bo np malina Liqueen jest pycha, a firmy Blue nadaje się do wylania w kibel.

Jeżeli chodzi o moc to polecam jak najmniejszą co zaspokaja głód nikotynowy.
  • Odpowiedz
@squeezed: co do gustu święta prawda, a no tak smak smakowi nie równy jeśli chodzi o firmę. Dla mnie mega jest arbuz i winogrono ale zaczynam się rozpalać nimi dopiero za dwa dni sprzęt ma w końcu osobisty przyjść (o ile poczta nie nawali) ;)
  • Odpowiedz
@MlodyBocian: hmm przypadkiem to nie były Winstony, jeśli tak tez je próbowałem i jedyne odczucie to max z 2-3faje takie wypalić i można iść wymiotować.

@GOTOVE: poszukam u mnie w mieście może gdzieś miksy mają, skoro solo jest mdły ;)
  • Odpowiedz
I takie #pytaniezdupy czy moc liquidu ma jakiś wpływ na smak?

@Shazuth: zależy od Twojego zmysłu smaku i intensywności aromatu w danym płynie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W płynach słabo aromatyzowanych wyczuwalny jest gorzkawy posmak nikotyny, przy jej wyższym stężeniu (np. 36 mg/ml).

Poza tym - nikotyna (podobnie jak kofeina) może być przyczyną zgagi i nadkwasoty żołądka, dlatego polecam codziennie spożywać kefir dobrej firmy.
  • Odpowiedz