Zaczynam się brać za siebie. Dieta jest (mama dwa razy w tygodniu robi kurczaka z ryżem). Niedługo kupię białko, kreatynę, hmb, glutaminę, l-karnitynę, vibovit i centrum junior - czyli dopięte na ostatni guzik.
W domu mam 2 hantle którymi robię łapę i jak mama nie patrzy to rozpiętki na desce do prasowania. Szukam drążka rozporowego do futryn. Nóg nie muszę robić, bo codziennie chodzę i czasem jeżdżę na rowerze do parku. Na brzuch A6W.
Mam 190cm, 65kg i długie włosy. Czy sylwetka ze zdjęcia jest do ogarnięcia w pół roku, może rok jak się przyłożę?
@Bobas: drążek taki, że blokujesz w futrynach, bez żadnych śrubek itd ostatnio był do kupienia za 50 cebulionów w biedrze. rozejrzyj się, może jeszcze są. można jeszcze na nim robić pompki ;)
W domu mam 2 hantle którymi robię łapę i jak mama nie patrzy to rozpiętki na desce do prasowania. Szukam drążka rozporowego do futryn. Nóg nie muszę robić, bo codziennie chodzę i czasem jeżdżę na rowerze do parku. Na brzuch A6W.
Mam 190cm, 65kg i długie włosy. Czy sylwetka ze zdjęcia jest do ogarnięcia w pół roku, może rok jak się przyłożę?
#mikrokoksy #pasta
Wypadły mu po cyklu ;/