Wpis z mikrobloga

@Useless_username: Nie chodzi o to że trzeba, ale fajnie czasem poczytać coś motywującego/mądrego zamiast ograniczać się tyko do siebie. Nie mówię, że bez tego ani rusz, aczkolwiek takie rzeczy mogą być pomocne.
  • Odpowiedz
A tak na serio to nie można się po prostu wziąć za siebie skoro coś z czymś się źle czujemy

@Useless_username: To nie takie proste. Jak ktos jest chory na grype to tez mu mowisz wez sie k---a ogarnij i jzu nei miej tej goraczki ?

Czasem dobre metody czy narzedzia bardzo mocno pomagaja. Oczywiscie trzeba tez chciec i nei sabotowac samego siebie, ale dobry sposob to czasem polowa sukcesu
  • Odpowiedz
@msq: No właśnie, nie sabotować samego siebie a skoro chce coś zrobić w temacie prokrastynacji to niech poszuka jakichś informacji :) Przecież my też nie będziemy przepisywać książek na ten temat( o ile ktoś takie ma) ani nie dysponujemy jakimiś searchengine'ami od NASA czy kij wie czego xD Mamy taki sam dostęp do większości treści. Z resztą zawsze zadziwiało mnie zadawanie pytań na które przy odrobinie wysiłku znajdzie się odpowiedź
  • Odpowiedz
@msq: Na tym akurat się nie znam :P Z resztą nie chciałem na nikogo tu naskakiwać tylko napisałem co o tym myślę. W skrócie to pierwszą odpowiedzią na pytanie autora powinno być "1. Rusz się i zacznij sam szukać informacji :)"
  • Odpowiedz