Aktywne Wpisy
jacas +21
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
le1t00 +156
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
KTO PO 12 GODZINACH PRACY ZASŁABŁ WCZORAJ ZE ZMĘCZENIA, BO ORA OD PONIEDZIAŁKU, ŚPIĄC PO 4 GODZINY?
KTO ODPOCZĄŁ CHWILĘ I WRÓCIŁ DO ROBOTY, I DAŁ RADĘ?
Wspominałam, że musze dojeżdżać do roboty po 30 kilometrów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze tydzień i się okaże czy przedłużą kontrakt do końca listopada. Wiem, że widok pengerów na koncie mi to wynagrodzi, ale i tak zaczynam się zastanawiać czy warto tracić tu zdrowie fizyczne i psychiczne... Robota nie jest ciężka, ludzie są super i bardzo życzliwi - dużo Polaków, a nawet jesli ktoś nie jest Polakiem, to na 99% mówi po polsku. ;)
Do tego karmią dobrze (śniadanie, obiad, podwieczorek i ewentualnie kolacja) ale po 11-12 godzinach przychodzi kryzys. A taki z-------l jak teraz ma być jeszcze przez miesiąc.
Na szczęście dziś wolne.
#norweskidziennikindeed #damradejakoschyba
Warto było :q
Kiedy zakończy się dyskusja w tym wątku tag i jego autor pójdzie na czarną listę.
@indeed: Ja obecnie pracuje po 11 godzin na dobę + dojazd godzinę w dwie strony. Obecnie jestem od 2 tygodni na L4 bo siadł mi kręgosłup. Taka praca jest dobra ale na jakiś czas.
Serio ? Taka osoba jest takim samym smieciem dla bogatych polakow, co imigrant dla norwegow.
Praca przede wszystkim ma być przyjemna i ciekawa, kwestie pieniędzy są na drugim torze. Ale skoro pieniądze wynagradzają ci całą harówę i utratę zdrowia (bo mdlenie z osłabienia to jest już utrata zdrowia), to tym bardziej muszę cię zablokować.
W
Teraz pracuję przy biurku w Polsce, ale czasem chętnie bym coś porobił fizycznie, a kiedyś może wyjechał do innego kraju popracować (ale nie fizycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°) chyba, że w terenie, ale nie bardzo widzę aby moje wykształcenie pozwalało
@jantarka: Ok, #piotszakstyle to od dziś mesjanistyczny ton. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A skoro praca ma być przyjemna i ciekawa... to ciekawa jestem czy z podobną wyższością traktujesz te osoby, dzięki którym idziesz do sklepu i kupujesz sobie zapakowaną kiełbasę, chleb czy inne jedzenie, idziesz do toalety w centrum handlowym i jest
przybiega chłopak i obwieszcza wszystkim, że skończyły się kraby takim mega głośnym "KOOOONIEC K---A". Najważniejsze to trafić na dobrych, przyjaznych współpracowników, można trochę pośmieszkować i od razu czas szybciej leci. ;)
@indeed: podziwiam Cie, bo ja sie totalnie nie nadaje do pracy fizycznej i chyba to mnie przeraza przy mysli o emigracji. Trzymaj sie!
Zawsze się śmieję, że mam siłownię, za
Dlugo juz jestes w Norwegii?
Straszny chaos, ale to dlatego, że w zakładzie potrzebowali pracowników na teraz-natychmiast i to było najlepsze co mogli zaoferować. ;)