Aktywne Wpisy
Oczekiwania #julka vs rzeczywistość be like:
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
źródło: temp_file8023521396845933795
Pobierz
M83_ +270
Trzy lata trzeźwości. Oprócz telefonu też zmieniło mi się sporo w głowie.
#alkoholizm #depresja i trochę #silownia #pokazmorde
#alkoholizm #depresja i trochę #silownia #pokazmorde
źródło: image_picker_3FF09F7B-F407-42F1-8ED5-5837C5058C20-20311-000009A4BA0A6834
Pobierz

Tak to jest, jak się da starym dziadkom gry komputerowe...
http://youtu.be/mu2F7nu3oI0?t=10m46s
Generalnie to trudno nie lubić Jinglesa, ale koleś mnie często #!$%@?, bo faktem jest, że graczem jest mooocno przeciętnym, a czasami wymądrza się, jakby był najunikumszym z unikumów. W tym przypadku - gada o czymś, o czym nie ma wielkiego pojęcia.
Parkowanie komuś przed celownikiem, gdy ten ktoś stara się ustrzelić przeciwnika, to jedno z większych debilizmów, jakie można zrobić. Szczególnie, gdy ten ktoś celuje w bardzo odległych wrogów, którzy za chwilę znikną z linii strzału - zmuszając go do zmiany pozycji, w zasadzie zerujesz jego szanse na trafienie, więc jesteś idiotą, zwłaszcza jeżeli blokowany czołg to T57 Heavy, czyli pojazd z ogromnym potencjałem zadania damage'a. Ja rozumiem, jakby ten T57 znajdował się 100 metrów za nim - ale nie 5 metrów. Ogarnianie obszaru o promieniu pięciu metrów wokół twojego czołgu nie jest chyba jakimś wyzwaniem dla naczelnego? Dlatego całkowicie rozumiem reakcję tego kolesia w ciężkim - uczciwie ostrzegł, że jeszcze jeden taki numer i ziomek wygarnia bułę w ramach edukacji. A na tej skromnej podstawie Jingles już zdążył poczynić daleko idące uwagi o tym, jak to koleś niby jest zepsutą księżniczką i myśli, że jest centrum wszechświata, w zasadzie obrażając go bez dobrego powodu. Ale nic, lećmy dalej, bo jest lepiej.
Potem AT15 PO RAZ KOLEJNY wjeżdża w celownik temu samemu czołgowi - w tym przypadku jest to trochę bardziej usprawiedliwione, bo inaczej nie mógłby strzelić przeciwnika, a T57 mógłby się przesunąć troszkę do przodu, z uwagi na odległość do przeciwnika, nie byłaby to wielka tragedia. Tym niemniej, T57 strzela w AT15, z tym że prawdopodobnie przez przypadek (w trybie snajperskim nie mógł widzieć AT15, jak nadjeżdża), zresztą szczęśliwie ODBIJA ten pocisk, a AT15 zostaje zabity przez wrogiego Tortoise'a... tymczasem Jingles #!$%@? jak potłuczony, jakoby T57 steamkillował tego AT 15 i wygłasza kolejną przemądrzałą tyradę o tym, jak to koleś jest dupkiem. No #!$%@?.
Co dziadek zrobił, to w zasadzie wykorzystał swojego wielkiego, internetowego e-penisa, żeby obrzucić gównem na jutubie Bogu ducha winnego kolesia, bo najwyraźniej z powodu postępującego otępienia nie potrafi ogarnąć, co się dzieje na powtórce. I nie ukrywam, że moją sympatię tym traci. Co prawda plutonowy T57 na końcu okazał się być faktycznie dupkiem, ale to jednak plutonowy, więc trochę inna sprawa.
Od jakiegoś czasu już go wcale nie oglądam i nie żałuję.
@Eau-Rouge: Ale co konkretnie zrobił takiego złego? Pogroził trochę na czacie?
To już jest uogólnianie.
@Zbychoo: Kurna no, czy pisanie jest takie trudne w dzisiejszych czasach? Stworzenie takiego tekstu zajmuje mi 5-10 minut, to chyba nie jest jakiś wielki wysiłek.
A aspekt edukacyjny? Heavy nauczył go tylko tyle, że ludzie w tej grze to cwele (przynajmniej
@Gerwazy_: Widzę, że ogarniasz jak ten emeryt... T57 strzelił tylko raz w AT15, w dodatku prawdopodobnie przez