Wpis z mikrobloga

@Maryjanna: Jak w latach 90..

@TiIa: Walcz, moich rodziców już dawno przekonałem by nie włączali wiadomości - starają się chociaż :D Ale oni są na tyle ogarnieci, że oni sobie beke robią z mediów i Korwina lubią bo to #!$%@? dla nich :D
  • Odpowiedz
@sorek: Plus jest taki, że nie cierpi Tuska i Kaczyńskiego :P Przy ostatnich wyborach skłaniała się ku Gowinowi...Tłumaczyłam jej, że nie głosuje tylko na Korwina, ale na partię. Czasami mimochodem przedstawiam jej jakiś punkt ich programu wyborczego, to jej się podoba, a jak powiem, że to knp, to od razu hurrr-durrr, Korwin to idiota ;p
  • Odpowiedz
@sorek: Przede wszystkim chęć prywatyzacji służby zdrowia.. Naiwnie twierdzi, że ludzie nie mieliby na to pieniędzy. Nie łączy to z tym, że automatycznie się obniżą podatki. A tak btw. mój tata chciał założyć małą firmę, rozpoczyna i kończy tak już od 10 prawie lat, wszystko przez głupi, wysoki zus. Ja mamełe mówię, knp chciałoby żeby małe firmy miały szansę rozwoju, chcą obniżyć dla nich składki, a ona do mnie: córko,
  • Odpowiedz
@TiIa: Mądra dziewka jesteś, lubie Cie :D

Ale cóż - staro myśli Twoja matka neistety, "to nie jest takie proste" - jest, ale ludzie czasami są zbyt w starym systemie by to zrozumieć..
  • Odpowiedz